Jag kunde inte riktigt vänta...

Pffft jag tänker inte vänta några veckor innan det blir tommare i biosalongen. Jag och Janica tänker se filmen idag. AND THAT'S IT!

Kommentarer
Postat av: Katt

snygg bild! :) var å såg den i torsdags, helt okay. Och om man är harry potter-fan sa man: FYFAN VA BRA!!!/ojojojojoj, wow är det ända jag kan säga om filmen. (citerade mina vänner :P)

Lily fick ingen autograf, men kan försöka återberätta deras konversaion, som är hundra ggr bättre än autograf:

han hade vart på en signering, påväg därifrån stöter han i lilys surfbräda, säger tyå ursäkta (och klappar henne lite på axeln, arment typ! OMG!) sen säger han att hon får ge honom privatlektioner i surfing, men att han skojjar för han har tydlingen ingen balans över huvud taget. Sen frågar han vad hon heter, och han säger att han heter ed.! innan hans crew drar vidare med honom. tror han sa typ nice to meet you lily :D

jag vill ha en köttätand väkt iaf!, snygga juh! :)

fattar det där men skolan, hoppas de löser det bra för dig, annars får du väl börja på en annan skola som har din inriktning 8vad läser du?)

kram

Postat av: Jojo

Eller hur, de där argumenten biter inte på mig haha. Och det där med att man inte vet var man hamnar, när folk ba "tänk om du hamnar i typ alaska eller texas eller..." Det finns något positivt med alla stater. Det är inte platsen som avgör om man får ett bra år eller inte!

2010-11-20 @ 20:05:25
URL: http://jojok.blogg.se/
Postat av: frida

Jaha.. Men ändå skönt att veta att du kan komma tillbaka till din nuvarande klass:) Hoppas att det fixar sig för dig. Min syv sa att jag kanske skulle behöva gå om ettan på gymnasiet vilket betyder att jag förlorar 2 år, så himla drygt det skullle vara. Haha och tack för medlidandet! :D

2010-11-20 @ 20:18:09
URL: http://fridajnsn.blogg.se/
Postat av: ewelina

Hejsan, såg att du också ska till USA som utbytesstudent!

Länka varandra? :)

2010-11-21 @ 14:55:53
URL: http://evertsusa.blogg.se/
Postat av: ewelina

jag åker med explorius - du?

la till din länk nu :D

2010-11-23 @ 19:46:04
URL: http://evertsusa.blogg.se/
Postat av: Katt

sv. När ormen kom flög jag lite om man säger så ;) Hade mina ben på stolen framför så de flög upp också :) När lilla alfen(??) dog i slutet kunde jag inte sluta tänka på en rå falukorv. så alla satt och lipa utan jag och mina vän :P

Postat av: ewelina

min ska in senaste 27e december, och jag har kvar att ta Hepatit(?)- B sprutan, gå på hälsokontroll och sen ska rektorn skriva om skolan typ ( eller ngt?! ) sen ska allt bara scnnas in.

för dig då?

har du önskat några delstater?

NEW YORK TILLSAMMANS RÅ :D

2010-11-24 @ 20:28:15
URL: http://evertsusa.blogg.se/
Postat av: Katt

sv, vet att det är mycket, men hallå, jag ska till USA :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0