i morgon sker ett mirakel (kanske)

Jag tänker köra till skolan för första gången det här året i morgon! Med min lilla skoter som stått och möglat i garaget. Den gick dock inte att el starta, så jag fick sparka igång den. Tog ca 20 minuter och jag var redo att ge upp då den plötsligt började brumma. Solklart tecken på att jag borde köra i morgon! Tog en ca 20 meters åktur med den just och konstaterade att om jag kommer fram till skolan i morgon är det ett mirakel! Isen täcker vägen och om inte isen täcker vägen så är det fullt av lera.  Tur att skolan finns kvar hela dagen för jag kommer garanterat köra i 10 km/h halva vägen :)
Föressten, jag tror inte jag kommer bli särskillt fet i USA, Utah är en grön stat = endast 21,8 % av folket där är överviktiga. Eller hoppas kan jag ju haha :D

Kommentarer
Postat av: Alexandra

SV: ja eller hur! :) grymt bra faktiskt! :)

2011-04-07 @ 18:21:34
URL: http://alexandrieah.blogspot.com
Postat av: Linda

Haha jag kan förstå att det är lite jobbigt! Men jag hatar att gå runt och vänta. Bara.. vänta. Veta att jag inte kan göra någonting!

2011-04-07 @ 21:39:57
URL: http://calinda.blogg.se/
Postat av: Maria

haha tack du även fast det inte känns så ;)! Japp eller jag vade region East så där någonstans i gröten hamnar jag :D!Kram!

2011-04-07 @ 21:43:27
URL: http://mariamerica.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0