går världen under nu eller?

Jag som hade lust att spy då onepiecen kom lovade att jag ALDRIG skulle köpa en. Men nu är jag jättesugen på en rosa, är mindre sugen på priset... Skulle vara sjukt mysigt att ha den på i flygplanet, men risken finns ju att min värdfamilj inte vill ta emot mig då jag kommer klädd som 2 åring? :(

Kommentarer
Postat av: Jojo

Ja, det är verkligen helt galet att det är vår tur. Och jag håller med, det känns som att de som har dålig attityd har fått dåliga år. Det är klart att alla kan ha otur, men jag tror att om man går in med en positiv attityd är chansen att få ett fantastiskt år tusen gånger större!



Jag tror inte att varken du, jag eller någon annan utbytesstudent kommer ha problem att få vänner. Så länge man går in i det med en bra och öppen attityd och försöker vara så social som möjligt tror jag det blir toppen!



Japp, jag åker den 16 eller 17 Juli!! Med andra ord, om ca 25 dagar... Vilket känns helt, helt galet! Ska på EF Camp i två veckor först innan jag åker vidare till Idaho :)

2011-06-21 @ 22:28:22
URL: http://jojok.blogg.se/
Postat av: kiika

Om du köper en Onepiece i hande färgon kan vi va ut tillsammans å si nästan exakt likadan ut! :D Positivt väit ja nu it om e je men... xD

2011-06-23 @ 14:31:15
URL: http://erikakiika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0