Jag är trött

Jag ska ta natten, orkar inte berätta om dagen heller, jag var med mitt vanliga gäng till 7eleven, fnittrade på keramiken och insåg att min amerikanska kompis flyttat till Las Vegas utan att jag hann säga hejdå. Jag var en sväng till bibban och lånade 2 böcker ur GossipGirl Serien men någon idiot har struckit över varenda fuck ord så jag blev bara störd. Godnatt.
Jag just nu, men tänker er serien baklänges.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Eller hur, visst såklart jag vill att det ska vara som film, men vad är oddsen? Liksom, jag har ju min bild över hur jag vill hur mitt perfekta år ska bli, som i film, liten skola så jag blir typ the swede-girl osv. men det är hur jag vill ju. Jag vill också bo i USA, ha massa Jeffrey Campbell skor , kunan köpa alla kläder jag vill men bara för det så stänger jag ju itne ner mitt liv som jag har nu.

Utan det är ju liksom 10 månader, kanse 0,8/100 delar av ens liv liksom. Stå ut emd dte, gör det bästa av det och maybe wou will get some friends!Men eller hur, vi säger att jag fick hemlängtan och ville åka hem osv. Jag skulle aldrig kunna göra det mot mina föräldrar ehller som liksom låtit mig göra det här, betalningen och allt!

2011-09-30 @ 08:49:53
URL: http://alexandrafredblad.spotlife.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0