hejhopp!

Var en sväng till staden idag för att försöka hitta något fynd på julrean. hahaha nej, jag köpte julklappar. (-8
Nu ska jag äta något & sedan börja packa innan jag bosätter mig hos J. & så kommer troligtvist I & M. Tjoje, gubben i butiken lurade mamma att köpa en kul smällgrej för 6 euro o.O

nyårslöfte

Efter 2 veckor i USA och en hel massa julbord kombinerat med julgodis så blir man ju inte smalare precis. Snarare tvärtom, så den 10 Januari samma dag som skolan börjar så vinkar jag adjö till allt onödigt sött. Och dessutom kommer jag att lura med M på lenkki då det är 20 grader varmare nångång i vår. Tyckte bara att alla borde veta.

kärlek på hög nivå

Jag kommer aldrig komma bestämma mig för vilket band jag gillar mest. Tycker det är så sjukt då alla andra alltid har sitt favorit band och jag har en miljard. Samma sak som då alla tycker om en färg men jag gillar alla, eller då alla kan bestämma en hårfärg de passar perfekt i men jag ser helt okej ut i allt, alla har en favorit glass men jag har flera... Här har vi en bra anledning till varför jag inte gjorde delstatsval. Californien, Alaska, Florida, Washington, Ohio & Oregon var bara några jag funderade på.

Men tillbaka till min musik, så om någon frågar är det alltid någon av de här jag brukar välja. Fast då nästa person frågar kommer jag helt klart välja en annan. (a)
Blink-182
Green Day
en lite äldre bild av My Chemical Romance
Tokio Hotel, okej förlåt D: bilden är JÄTTE GAMMAL. Men så gullig (a'
Sum 41
All Time Low
Good Charlotte
Bowling for Soup
Simple Plan
Sedan kan jag påpeka att jag inte riktigt vet om det är okej att säga att sitt favvoband inte finns längre? :s Så jag lämnar bort dem från min fina lista :)
Massa kärlek till mig för jag är en freaking expert inom området Green Day. Don't know why (A)

Borde man få panik nu?

Nästan varenda blogg jag kikade in på var klara med sina papper. Men vill ni veta en hemlighet? DET ÄR INTE JAG :D Jag kände mig så nöjd & glad och tryckte på skicka knappen. Sedan fick jag veta  att jag tydligen glömt pappret med rektorns underskrift. Jag vet inte vem rektorn är och jag har jullov. Om de ändå tänker söka i ett halvår efter en familj åt mig så gör nog inte en vecka så stor skillnad =)

when you were young

Internet fungerar sådär halvbra igen så man får passa på. Tänke kolla igenom alla bloggar som jag följer, samtidigt som jag lyssnar på blink-182. Multitasking ;)

btw

Nu blir det dessutom en paus på dethär bloggandes framtill att skolan börjar. Orkar INTE bråka med vårt nät, det hoppar ur varannan minut. otroligt JOBBIGT! Börjar igen då jag bosätter mig vid internatet, men hey vi missar ju inget iaf. För ingen av oss är i USA ännu. :)
.
.
ang USA, 4 Januari ska jag åka tåg till Tammerfors för att göra ett hör & läsförsåelse prov. Ett krav från Explorius sida. Sedan borde jag besöka hälsovårdaren för att få en booster på min stelkrampsspruta, hade ändå varit tvungen att ta den oberoende om jag åker nästa år. :)
men nu vet ni vad som händer här borta iaf under min tysta period. :D

julafton

Otroligt mysig ridtur kvart över 7 på morgonen. Red till kyrkan & runt ruinerna, var himla mysigt men kallt som bara den. Sedan fixade jag och Nora stallet, sedan hem, byta kläder, spela GTA <3 medan resten av familjen julstressade. (a) Sedan kom en liten del av vår närmsta släkt och tittade på Kalle Anka, så åt vi, öppnade paket osv. : )
.
jepphepp, mitt vänstra öga måste hata mig, försöker peta ut kontaktlinsen som jag redan tagit ut. AJ sa mitt öga. Nu tänker jag använda glasögon de närmaste 2 veckorna, för mina ögon kan behöva en paus ifrån linserna. :3

Gott nytt jul

Nu lämnar jag internatet och antagligen internet med. Det krånglar bara där hemma. pusskram,
GOD JUL! :D

what's my name

absolut inte min smak, men den är bra.

;d

btw det är minus 24 och jag hoppas att det INTE blåser för nu ska jag till stallet. :3

dan före dan

No shit, julafton i morgon och jag får skuldkänslor. Jag har inte hunnit och köpa julklappar ännu. (a)
Nu funderar jag på om det är rättvist att ringa min kompis vid denhär tiden, med tanke på att hon antagligen sover.
Sedan har jag börjat funderat på hur jag tänkte då jag skickade iväg bilder av mig själv till min framtida värdfamilj, säkert nåt i stilen med att de ska inte bli besvikna då jag kommer.
Ser ungefär ut som att jag tvingat mina vänner med på en bild, med blixt inomhus. hmmm det gjorde jag visst. :3

&

Nu då jag ändå är aktiv undrar jag varför alla väljer ARIZONA? Märker att många utbyteselever som gör delstatsval väljer Arizona? o.O Det enda jag tänker på då jag hör Arizona är en stor, varm, klibbig öken. Men nu valde jag ju inte heller någon delstat så jag tänker be en liten bön om att jag inte hamnar i Arizona eller Wyoming. :3
hittade denna bild på wikipedia. Exakt såhär ser stället ut i mina ögon. Men sedan läste jag att Phoenix tydligen finns där med så jag blev lite confused.

dessutom

vill jag skicka en tanke åt min stackars faster & fammo som varit på stan med syster idag. De får säkert leva på soppa ett tag framöver.

nananananaa now it's to late, to late

Endast 2 år sedan bilderna togs, wow säger man bara.

Det var en gång en häst...

... som var allra bäst.
Städade stallet, ryckte Tottes man & sedan hade vi lekar till häst. Nora vann alltihopa med Mara. (på bild) Sedan avslutade vi dagen med kex & saft och ett "vi syns nästa år då vi har traktorkörning!". Sedan skuttade jag iväg till internatet, och ska titta några avsnitt Desprate Housewifes innan jag får ta natten. Stalljour i morn. :)

SING

Vaknade för en stund sedan och märker att jag försovt mig. Engelskan har redan slutat och vi har inga andra timmar idag så det blev en ledig dag för mig då istället. Ska försöka städa mitt rum idag men först ska jag avinstallera msn 2011. INSTALLERA INTE DET, DET ÄR HEMSKT!!! och försöka hitta det gamla. =)

usa

kommer snabbt några bilder från USA, finns en miljon mera men jag orkar inte ladda upp mera. De kommer säkert nångång i framtiden =)
känns bra att äntligen ladda upp några egna bilder från USA på bloggen =)

enjaaaaksaaa

Nu fick vi tydligen ledigt till 12.45, då får vi våra matte prov & sen hål timme & sen jumppa.

skola <3

Engelska & Matte står på schemat. Börjar 8 så jag får börja gå snart. :3
> det är -14 där ute. :< (okej det var -19 igår men det är ändå alldeles för kallt!)

trött

Har överlevt stalljouren i helgen, ska läsa på matte, planera ett stall (inlämningsuppgift) & gå i duschen. En jaksaaaaaaaaaaaaa. D:

.Du hade ingen mejl eller blogg så jag svarar här (;
Jag var till USA på semester, till Florida & New York. Jag är en blivande utbytesstudent, jag åker nästa år (2011-2010). ;) Och jag vet själv att jag inte alltid slänger in alla detaljer som kanske behövs för att förstå helheten men jag ska försöka bättra mig! :D

Okej

nu lovar jag att bli aktiv, jag har godkänt alla kommentarer, men just nu har jag inte tid för att bli aktiv. Jag ska till skolan och mata hästarna. x.x

hela min fb är fullt av "nu ska man väll börja dra sig mot sängen ;)". Känns deprimerande att stiga upp. :< spec med minus 13 där ute.

Jag ska bli aktivare

och uppdatera varje dag. Sitter i skolan så det får bli lite av ett åsikts inlägg. Närmare bestämt en fet DISS!
Är det okej att gå med stallkläder till skolan? Tänk er om någon skulle komma med fulfärdad utrustning och lukten till din skola. Skulle det vara okej? Nej. Samma sak som att man inte går på en bal med pyjamas. Sådana saker är självklara så varför envisas några med att beställa skor från hästsidor och påstå att det är mode? Usch!

PS > J, fb krånglar enormt!


hej på er

Nu sitter jag vid Arlanda, ska sitta här de kommande 8 timmarna innan jag får sätta mig på flyget till Vasa. Har hunnit se MASSOR av landet på andra sidan Atlanten. New York, New Jersey, Miami, Orlando, Delray & Key West. Bilder kommer sedan då jag är hemma, efter massor av sömn.

Blev fast 3 gånger i säkerhetskontrollen, är verkligen pain in the ass! 2 gånger för jag tydligen glömt att jag haft Vätska i väskan och en gång för farligt objekt. Sedan i USA kom det en tant och rykte mig i tröjan som ett tecken på att tröjan måste bort (?) Sedan började hon tala spanska och rycka i min andra tröja, sedan efter att jag såg ut som ett stort frågetecken fick jag gå igenom endå. =) Vore bra om de kunde ha folk som talar ENGELSKA i NEW YORK speciellt om de faktiskt jobbar vid ett flygfält med säkerhet ? humpf.

over and out.

nyc


I morn lyfter planet! :)

-


RSS 2.0