Hål

Snart åker jag, Patricia & Vera iväg till tenniscenter med ett gäng skogsmaskinsförare som förövrigt är våran klass. Meri är sjuk idag så det har varit lite tyst.

Ansökningsprocessen, tiden för exits gick ut idag. Lärarens rekomendeationer är inte med. Ringde till explorius just, fick tala med en finsk kärring som inte kunde ett ord svenska. Blev lite mayday men Vera fick ta och briljera med sitt modersmål finska medan jag viftade med händerna och buskapet gick fram, fick mera tid. :)


tiden rinner ut

Mycket ska göras i morgon då tiden tar slut! Lärarens rekomendationer, hälsosystern och bilder.

schema (:

Notera hur jag på Måndag och Tisdag läser 2-3 ämnen vid samma tidpunkt, i olika klassrum. + Skolan tyckte inte att jag behövde ett schema överhuvudtaget till början av perioden, nu visar det sig att jag borde läsa flera ämnen vid samma tid? TACK SÅ JÄÄÄÄÄÄTTE MYCKET, skolan kan skylla på att den är stor, men ett schema kan man väll ändå försöka ge alla elever?

indeed


Jag kunde inte riktigt vänta...

Pffft jag tänker inte vänta några veckor innan det blir tommare i biosalongen. Jag och Janica tänker se filmen idag. AND THAT'S IT!

HJÄLP?

Brevet, vem har skrivit brevet till värd familjen och vad i helvete ska man skriva? Hjälphjälphjälp!

sprutaspruta FUUUU

Idag fick jag ÄNTLIGEN mina vaccin kollade, vet inte vad alla dillar om med sina hepatit B sprutor? Den enda sprutan jag behöver ta är en booster som man tar var tionde år för stelkramp. Min går ut i Januari så då får jag min spruta. Antagligen har jag redan fått sprutorna då jag bott tidigare i USA eller något... Skönt. ;D

sweet 16

¨
weheartit.com

Säg Grattis? :)


First day of the rest of our lifes

Idag fick jag glada nyheter av min studiehandledare, jag får fortsätta i min nuvarande klass då jag kommer hem från USA! Egentligen borde det inte gå, men jag har rätt att ta ett års avbrott från mina studier och behålla min studieplats. Sedan tar de inte in nya elever 2011 så det finns ingen klass jag kan gå med 2:an med. Känns bara jättekul för vi har en toppen klass. :))


FÖR ATT FIRA DETTA FÅR NI EN BILD AV MIN KÖTTÄTANDE VÄXT FELIX, SOM PAPPA GLÖMD Å TA HAND OM SÅ DEN DOG. -.-

sanningen bakom tobak!Först ser man ut såhär.  >Sedan ser man en sånhär, och röker.


Då börjar man se ut såhär.   >   

MEN DET ÄR LUGNT FÖR DÅ MAN SLUTAR BÖRJAR MAN SE UT SÅHÄR:


Tycker att YA's temadag om rökning verkligen sög, vaddå skadorna finns ju kvar förevigt? Man behöver ju inte inbilla folk att om de slutar kommer skadorna på lugnorna försvinna? Det enda som försvinner är skadorna på tandköttet. De inte skadorna kan man inte göra något åt. Kanske de borde ta sin temadag och hålla den åt sjundeklasister innan de börjar springa runt i skogen på rasten och röker istället? och dela ut nikotinplåster åt de klasser där det faktiskt är ett problem med rökning. (Det är troligtvist minst i vår klass som röker än i någonannan klass vid hela Ya. -.-)

let's hear it for New York


Sticker i DECEMBER till New York & Florida i några dagar [;
hiihihihihii, är inte första gången i varken NYC eller Florida. :)

ansökningsprocesssssssen

För alla går igenom den så det är bara att bita ihop, allt detta är ogjort

  • Engelska läraren har haft mina papper i 3 veckor (!) Tidigare i veckan glömde hon bort mitt namn, stirrade på mig jättelänge och sa sedan Michelle åt mig. Hmm, får säkert fråga om det på måndag :3
  • Sprutorna, satt 1 helt timme igår och väntade på att hälsosystern skulle vara klar med den som var inne före mig. 60 minuter! Sedan sket jag i det, jag har bättre saker för mig.
  • Bilder, har tagit några kort men inte orkat ladda upp dem ännu. ¨
  • Mitt brev till familjen, vad ska jag skriva ? ._.


Har tid till 29 november så det löser sig, hoppas jag. (:


stalljour


Har stalljour med Nora så vi får bosätta oss på internat under helgen, stiga up klockan halv 6 och se till att de bortskämda hästarna är nöjda. Skulle vara helt okej om det inte vore dödstråkigt, datorn är på service, ingen tv, ingen radio, inget folk bor här under helgen. GaaaHH ! Som tur är så har vi fått nycklar till G huset, för att våra omklädningsrum är där och nån har råkat lämna upp datasals dörren så jag får sitt här helt ensam lördag kväll och vara emo. PUSSKRAM :3


hårddisken

Min mysiga dators hårdskiva har krashat, så den åker in på reperation idag OM det går på garantin.
Sedan har vi planer på att åka och fira Nora som fyller 16, om vi hittar nån buss! (=

RSS 2.0