GG


Har just avslutat  den tredje säsongen av Gossip Girl, älskar serien. Men skulle aldrig överleva ett år i USA om det var på samma sätt som i serien. Jag använder mina kläder många gånger innan de slängs och kan inte springa iväg efter nyaste Gucci prylarna. Synd men sant. Men det vore iiiiiiiinget fel på några miljoner på banken. (a)
> Nu deperate housewifes, börjar från säsong 1 (:

sskola

Det är en äkta hästhov, som skolan fått från något slakteri. Egentligen tyckte jag inte det var så himla äckligt, jag har inget dåligt samvete eftersom jag är vegetarian så det var inte jag som åt hästen. Hovlära är rätt lärorikt! (:
+ fick en läkartid till måndag inför usa :)

looking out a dirty old window

weheartit
Förlåt alla som får en massa kommentarer av mig hela tiden, jag är så himla taggad inför USA och finns inget annat att göra än att kolla vad alla andra i samma situation som jag håller på med. :3 Fattar ni att om 1 år så är vi på andra sidan atlanten! Lever förhoppningsvis våran American Dream? Tänker på det varenda dag, hur kommer det gå, tänk om...

PUSS!

skola

coola_heeeest10 goes absolut lantisar_10 å tillverkar å staplar höbalar hela förmiddagen.  8)

Exits

When asked to write a short essay in English stating what he or she hopes to gain from being an exchange student, the student:

I blanketten som den nuvarande engelska läraren ska fylla i finns den frågan. Ska jag skriva en uppsats på förhand som jag tar med pappret till henne? Hur gjorde ni?

tidsintställda inlägg! :o

ÄNTLIGEN!!


Grrr

usch vad jag hatar bilister, mysigt värre då den samma jävla mänskan tutar, sätter på hel och halvljus och pekar på en och svär vid rödljuset. Hur kan man klaga på mopedisterna då ni beter er som 5 åringar ?

Sprutor

Av nån konstig anledning har datorerna som läkarna och skolhälsovårdarna användar totalt gjort bort sig. Jag har en viktökning på 15 kg som sedan försvinner nästa år, ett litet konstigt hack i viktkurvan. Dessutom har jag inte tagit en spruta på 7 år, och antagligen har flera av vaccinen gått ut. Vilket betyder att jag som hatar att ta sprutor kommer få massvis med stick i armen innan jag får sätta mig på planet till USA i augusti. Inte helt okej.


Hej alla!

Jag blev antagen för några veckor sedan, vi fick hem papper som skulle fyllas i och skickas in, nu har jag fått lösenord till en hemsida där jag får fylla i ännu mera uppgifter om mig själv! Kommer drunkna i papper snart!

RSS 2.0