kolla min webcam har en kissie effekt, trååådsmal kropp & översize huvve :D:D:D:>3333<3<3<3e3

btw e mitt hår int riiiiktigt dendär därgen, väggen i bakgrunden ska vara vit ... ni kan tänka er hur dåliga färger camen har ^^

Idag har jag kört traktor. Jag är en naturbegåvning, det samma kan jag inte säga om vissa av mina klasskamrater. De kör över cyklar, snödrivor å människor. Sedan kan de glömma bort att svänga vid vissa tidpunkter.
Nu ska jag omtenta Engelska, klassen hade prov ... september förra året.

Skolan har bestämt sig.

Har varit värsta strullet med hur det blir då jag kommer hem från USA, skulle ha hoppat över hela tvåan en det är inte aktuellt längre! Skolan har beslutat sig för att ta in en ny klass i höst, så då har jag en klass då jag kommer hem och kan fortsätta på 2:an med dem. =)

Så hejdå HH10 och hejhej HH11!

Felicia gillar.

bydaway, om nån har lust får ni adda mig på fejjan. HÄR!
Föresten fick jag just veta att jag får äran att sköta stallet själv i morgon. Sista gången jag hoppar in då någon är sjuk... -.-

Bloggningen står stilla

Har inte orkat starta min dator. Har inte orkat läsa bloggar. PUNKTSLUT! Allting på USA fronten står stilla, likaså på jobbfronten, sommarjobbsfronten, skolfronten och stipendiefronten. Steget efter allt det här är att jag blir rastlös. Har grymt stor lust att göra något, och då går tankarna in på hästar.
Nästa steg att mina kompisar blir offer då jag kommer och klappar deras hästar, mockar boxarna och är alldeles för PIGG!

japan

Vem följer med till Japan och äter sånhär gullig mat med mig? ;>

Varför ska det vara så svårt?

Vad händer efter USA? Borde jag fortsätta på häst, jag har studieplatsen kvar och allt vore så enkelt. Men sedan skulle jag knappast bli klar i tid, för jag lämnar efter så mycket och skulle få återvända till skolbänken då klassen går ut. Samtidigt vet jag ju inte heller om jag vill det själv, men löns det att söka till något nytt och gå där i 3 år? Eller så kanske jag bara kan gifta mig rikt med någon Amerikan och leva som i Desprate Housewifes.
Jobbigt, tänker ingen annan på vad som händer EFTER USA? Deprimerande tankar :( kommer inte vara ett dugg kul att lämna allt bakom sig och veta att man aldrig kan återvända. Har nog läst för många gala utbytesbloggar.

mobil bloggning

Mikaela säger helt seriöst  "men jag är en tupp!"
gAHHhhahHAHAHAHA DAGENS BÄSTA.
ps isen e hal, fråga mig som föll 3 gånger på 5 minuter.
& vi vore inget utan er, skogsn00beja. HH10!!!!

svart vs grått

Idag blev det krig i klassen, färgen på klassjackorna skulle väljas. Mitt lag gick segrande ur striden och vi kommer att få SVARTA jackor! Nu kommer alla tro att vi är skogsnoobar som det gråa laget hade som sitt starkaste argument. Textfärgen har inte diskuterats ännu, rosa vore skitfint men alla instämmer ju såklart inte... :3

Sedan var vi ute och red i snön, har btw snöat i natt MASSOR! Red Totte, han tyckte det var mest kul att snön gick upp till magen på honom, fast han snubblade lite nu som då.

LALALALALALALALALALA, jag kanske slipper till usa!

JAG ÄR NÄSTAN GODKÄND! Endast USA som ska approva nu, vilket de knappast gör för de är så petnoga. Har ingen lust att det ska lysa rött och stå med finsk text att jag ska korjettu sivu blablablhabla. Vadfan betyder ens korjettu? -.-'
btw, ha nån märkt att då jag säger att jag inte ska blogg så bloggar jag 5 gånger per dag. Då jag säger att jag ska blogga så glömmer jag bort bloggen? :s

stjärntecken?

Fakta: Så ser ditt riktiga horoskop ut:

Stenbocken: 20 januari till 16 februari.

Vattumannen: 16 februari till 11 mars.

Fiskarna: 11 mars till 18 april.

Väduren: 18 april till 13 maj.

Oxen: 13 maj-21 juni.

Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.

Kräftan: 20 juli till 10 augusti.

Lejonet: 10 augusti till 16 september.

Jungfrun: 16 september till 30 oktober

Vågen: 30 oktober till 23 november.

Skorpionen: 23 november till 29 november.

Ormbäraren: 29 november till 17 december.

Skytten: 17 december till 20 januari.

 

Tjohej någon som läst? http://www.aftonbladet.se/wendela/article8406104.ab

 

Om det stämmer blir jag en Våg istället för Skorpion.


"Utmärkande för personer födda i detta tecken är deras känsla för rättvisa och harmoni. De har stort behov av kommunikation och är mycket utåtriktade. Oftast intar de medlande, diplomatiska och sociala positioner då de eftersträvar balans, inte bara för sig själva utan också för alla andra. De avskyr all osämja och gräl.

En våg är intelligent och klartänkt, men att snabbt ta ställning är inte vågens starka sida, då han tenderar att noggrant väga både för och emot. Det viktiga för vågen är att ställningstagandet blir rätt.

Vågar har jämna temperament och är ofta charmerande och öppenhjärtiga människor. De är livsnjutare och gillar skönhet, avkoppling, mat, dryck och sällskapsliv. Ibland kan livsnjutandet dock övergå i ren lättja. De behöver ofta bli motiverade för att få någonting gjort."

vs

"I Skorpionen kombineras vattnets känsliga och intuitiva element med den fasta egenskapen. Här kan således känslan få praktisk tillämpning. Pluto härskar över skorpionen och ger en stark drift till nydaning och nästan brutal personlig utveckling. Vart detta leder hän varierar från skorpion till skorpion. Den ende som vet är möjligtvis skorpionen själv då han aldrig röjer sitt inre.

Skorpioner är intelligenta och lyckas vanligtvis lösa de problem som de ställs inför. Det finns en stark kraft här som måste få utlopp, ibland i hårt arbete, diskussioner eller passion, men tyvärr kan också våld, hämnd och svartsjuka finnas med på listan. En röd tråd i hans handlingar och känslor är intensitet. Han tar livet på blodigt allvar, det här är ingen person som man driver eller leker med, då får man snart smaka på hans tillbakabetalning. Kritisera inte en skorpion, det är ingen idé. Den ende som ändrar på skorpionen är han själv."


Hmm, tror jag är mera skorpion ändå. (a)


Jag vill ha.

Ni som läser det här, TVEKA INTE! Beställ hem redan idag och skicka på posten till mig så alla ser var mina naglar är om det blir strömavbrott!

movealongmovealong like I know you will

DAMDUMDIDAMSUGAR, HEJ!

Igår > TraktOr körning 12.30 -15.00
Idag > 8 - 9.30 djurskyddslagen, 10-11 tömkörning.
Imorgon > 8-10 stallsarbete, 10-11.30 anatomi, LUNCH, 12.30 - 16.00 ridning
Torsdag > 8-10 stallsarbete, 10-11.30 ridteori, LUNCH, 12.30 - 16.00 ridning
Fredag > 8 - 10 stallsarbete, 10 - 11.30 Manegeservice & transport av häst, LUNCH  12.30 - 14.00 Löshoppning


Tjohej, har 2 veckor till med det här schemat sedan S V E R I G E, 2 Veckor Inlärning i Arbete, ska till Aleksi Lahtinens i Umeå med Nora! =)
btw, då usa blir mera aktuellt blir jag mera aktiv :))

Ninja Entry

On my "to do list in the USA". Helt seriöst, jag ska göra samma sak till någon stackars vägskylt!

Vad jag tycker är mer viktigt än att blogga...

Att spela Starstable & Sims1. Tycker absolut bäst om sims1, fast jag har sims2&sims3 installerat. hahahaha :D

bloglovin

«-- Där borde ni se en knapp som ni ska trycka på, om ni har tur (och om jag har länkat rätt) så borde ni på något sätt följa med min blogg via bloglovin. Vet inte hur bra det funkar men...
& ni som står i min länklista just nu så har fått en en ny premunerant (jag). hihi :>

btw

Vad är Bloglovin och hur funkar det? hahahha borde man skaffa? :D

guldlock

paskanamamuttaihansama.
FÖRLÅT, SKITDÅLI BLOGGNING! Jag å M ha sett varenda Bring it on film som finns för att peppa för mitt usa åkande. I morgon ska jag på begravning. Jag är blond. pusskramhej!

strejk.

Föresten skulle pappa skannat mina papper idag och så skulle de skickas in men det blev inte av. Tydligen tycker Wärtsilä att det är okej att strejka då jag är i ett stort behov av en skanner. Grrr!

kan själv

Ni vet att det är dyrt vid frissan?
Speciellt om man planerar att färga håret.
Iaf så tänker jag & Mikkelina gå till abc och köpa  en blondering åt mig.
Sedan kommer jag vara orange hårig i några veckor.
Sedan så går jag & Mikkelina till abc och köper en till blondering åt mig.
osv.
Tjoje, för då jag sätter mig på planet till usa är jag BLONDIN. det kan ni vara säkra på!

traktor

2 timmar teori om traktorer och nästa måndag får vi köra. Kommer vara mycket ... spännande. Jes men nu var skoldagen över för min del. Ska ta som uppdrag att försöka hitta rektorn nu och försöka få dendär underskriften så jag äntligen kan skicka in min ansökan.
såhee sir en traktor ut btw

Undrar om det är större chans att jag blir dumpad ute i öknen i en hydda eller i en generös miljonärs familj?

Jag hoppas på miljonären för jag kan lätt få solsting.

helomvändning på mitt dygn

Jag gillar att sova till 12 (okej jag ljög, jag gillar att sova till halv 2), men med den äckliga skolan som närmar sig så beslöt jag mig att ställa alarmet på klockan 6 och tvinga mig upp ur sängen. Fy fan, rekommenderas inte! Känns inte alls som en bra idé just nu med tanke på att jag börjar 12 på måndag. Men dygnet ska svängas, och jag ska absolut inte ge efter och gå och sova om en halvtimme.

rubrik

Iaktagelse för idag, var tredje människa är överviktig i Mississippi. Och att Mississippi är hemskt att stava till.
Sådär annars har jag varit sjuk ända sedan nyår, så det är en vecka idag. Ingen förändring med mitt hostande och snörvlandes. Känns som att jag har feber, men orkar verkligen inte gå och kolla upp det.

blinkblinkblinkblinkONEIGHTYTWWOO

stördhet till en miljon, band t pajtor är DYRA! Passformen suger, för tighta så man ser fet ut eller för lösa så man ser fet ut. Då jag blir kändis ska alla få snygga hupparin, armband och tpajtor för 10 euro styck inte en chans att folk ska betala 24 euro för mina t shirtar iaf.
Idag ska jag till H, med M, I, F & J. Sen dilla nån nåt om nån kusin men ja vet int, vi ska iaf skåd på film å skrinna. i minus 28... halsen min gillar det hela :)

SLEP

Provet jag väldigt enkelt, kanske inte precis alla rätt men åtminstone 90% av frågorna är jag säker på att jag svarat rätt på. Först var det 74 (?) frågor som tillhörde hörförståelsen med a, b, c, d svar. Lite jobbigt var det när man bara hörde sakerna de sa en gång. Så man fick sitta och koncentrera sig nonstop och inte låta tankarna vandra, sedan läsförståelsen som jag tyckte var rätt lätt förutom några saker där i slutet. Fick verkligen börja tänka på vilket av de fyra orden passade in i meningen och desto mera man tänkte desto flera av orden passade in. Men det var bara 3 av frågorna jag verkligen behövde tänka på så av 150 frågor är det väldigt väldigt lite.

.
Problem var det när jag skulle hem ifrån Tammerfors. Tåget var försenat en gång, två gånger, tre gånger... Efter att ha suttit 2 timmar vid tågstationen byttes min biljett ut för att slippa ifrån den deprimerande tågstationen. Det andra tåget var inte alls lika försenat och det kom någorlunda i tid, konduktören berättade att det tåget jag egentligen skulle åkt med inte hade lämnat tågstationen i Helsingfors ännu. Skulle ha behövt vänta minst 3 timmar till om jag åkt med det tåget, skönt att antligen slippa hem fast det blev ganska mycket senare än man tänkt sig.
.
Nu känner jag mig plågad som en jävla GRIS. Gör ont när jag andas samtidigt som jag hostar nonstop och snoret bara rinner. Bli inte äcklade, det var värre för de som fick lyssna på mig hosta exakta hela tiden då vi skrev provet. Men vad kan man då det bara fanns ett tillfälle att skriva provet vid? :)
.
btw nu känner jag mig som en aktiv utbytesblogg då jag skrev ett långt inlägg om nåt som faktiskt berör mitt USA år. Händer ju inte så ofta (a)

SLEP test idag.

Ont i halsen, kan inte svälja och näsan bara rinner och allra helst vill jag bara lämna hemma och sova. Men nej idag finns det bara ett alternativ; att sätta sig på tåget och åka till Tammerfors för att ta SLEP testet. Känns int riktigt okej.


Explorius ringde idag

& Ville ha min ansökan men jag förklarade snällt att jag inte kommer få den klar förren nästa vecka då jag börjar skolan igen. Hrm, kanske man borde ha svarat på deras mejl med utropstecknet som de skickade? (A)

omänskligt tidigt

& jag ska till stan.

solf

Nu ska jag snart hälsa på Mikkelina som tydligen bor i Solf. Det var en nyhet för mig. Från en sak till en annan, såhär såg en kassaaparat ut en solig dag sommaren 08 i vår bybutik.

fångarna på fortet

Vem ska se?

MOT USA ...

Jag har hittat mitt pass och en använd flygbiljett. Jag är så redo att hoppa på planet NU NU NU NU!!!!!! Nu är det endast 6 månader kvar tills USA! + nån vecka :>

RSS 2.0