Still waiting.

Jag har haft sommarlov i snart en vecka och tiden måste användas vettigt! Därför försöker jag se så många tv serier som möjligt, för att förbereda mig inför USA! För att jag ska ha saker gemensamt med mina värdföräldrar och för at jag lätt ska kunna delta i samtal med nya kompisar. Hmm, och mest för att jag inte vill vara uttråkad här hemma. (a'
Här är min lista på vad jag ska hinna med denna vecka, de som är överstreckade har jag lyckats kolla igenom. Och resten är jag halvvägs igenom :D


  1. Gossip Girl
  2. Desprate Housewifes
  3. One tree hill
  4. the O.C
  5. Beverly Hills
  6. 90210
  7. Vampire Diaries
  8. ...och en alla serier som går på MTV, för jag avgudar varenda en...


Hmm, annars så regnar det och är typ 9 + hela veckan och blåser. Annars skulle jag försöka skaffa den ultimata brännan inför USA. Men jag gillar min plan B!

Shopaholic

Idag har jag shoppat inför USA, vilket är dumt. Allting är billigare i USA och det finns mycket större utbud. Lovar dyrt och heligt att jag inte ska shoppa mera denna sommar, iallafall inte i Vasa.
Blir ju en visit ner till huvudstaden senare i sommar så kanske jag blir tvungen att köpa något smått ;)
Istället för att deppa över hur många xxx euron fattigare jag blev idag, så bjuder jag på en bild från då jag var brunett. Oj vad glad jag är att jag är blondin :3

Ledig

Idag är jag ledig och i morgon är det sista skoldagen. Den firar vi med stallskötsel yrkesprov, första hjälp på yrkeshäst prov, utrustning av häst yrkesprov och omtagning av hästens anatomi yrkesprov. 


För att höjja min studie motivation har jag bakat en enormt god kladdkaka och mejlat explorius. Just nu funderar jag på att göra mera USA relaterade kategorier som Mizgin gjort. Det verkar vara en enormt bra idé så jag kommer antagligen göra något liknande inom kort :D

-


usa usa usa usa

Jag var på infomöte idag, jag åker 12 augusti, jag åker från arlanda eller kastrup (högst antagligen arlanda), jag fick veta hotellnamnet, och lite annat om softlanding camp och bläblä. :)

Sedan fick alla utbytesstudenter byta plats med varandra för att lära känna varandras föräldrar. Tyckte SÅÅÅÅ synd om de stackarna som fick mig! Pappan kunde inte ett ord svenska och mamman var inte mycket bättre. Där satt jag och skröt om hur bra jag skulle ha det i Utah när deras son inte fått placering ännu... Stackarna, jag är en riktig pratkvarn när jag sätter igång. Hehe :D
feel the pain

Detta har jag framför mig då väckarklockan ringer 04.00 i morgon... Vad gör man inte för USA? :D

jack sparrow

Jag och Mikaela kom fram till under filmens gång igår att jag är ganska lik Jack Sparrow.
Jag skulle reagera likadant som han gjorde här;
För er som har sett filmen, då han klättrar upp i palmen så satt jag och Mikaela och skrattade så tårarna rann. Herregud!
Jag - VAD GÖR JAG!?
Mikaela - VAD GÖR DU?!
Jag - HAHAHA ska int du klättra efter?
Mikaela - Ska int du sluta klättra snart?
Jag - HAHAHAHAHA, jag e stark!
Mikaela - Jag vågar int klättra
Jag - Nä du har ju ett träben ...

it's like forgetting the words to your favorite song

NU SKA JAG KÖRA HEM MIN DUMMA SKOTER FRÅN STAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Notera hur tidigt jag är vaken, för jag skulle dö om något hände den. *snyft* Nej egentligen är jag sur för jag måste upp såhär tidigt för att jag ska hinna med pappa till stan, för stackars skotern kan int stå där en till natt...MEN NU TILL DET EXTREMT ROLIGA!! I MORGON SKA JAG OCH PAPPA KÖRA NER TILL ESPOO, NOTERA HU BILFÄRDEN TAR 6 TIMMAR OCH INFOMÖTET BÖRJAR 10.00... Hoppas jag får mycket info nu, jag har redan fått material från sveriges möten. Så förhoppningsvis går vi igenom samma saker. 

ps, filippa städa mitt rum igår för pappa gav henne 10 euro, Awesome!

skype

Skapade ett skype konto för en stund sedan! Känner mig extremt duktig, men nu är jag förvirrad! Vem får jag adda på skype? Ska man ringa åt alla på kontaktlistan? Är det som med msn, en miljard kontakter men du pratar med endast en bråkdel? Vad ska man prata om? Hur länge ska man skypa med folk? Hoppas jag snabbt kommer int i det här med skype, känns lite obekvämt att ringa åt folk !

Aja, jag heter felicia.isa så ni får adda! :D

-


Where was I when the rockets came to life

ARGH, varför ska jag behöva falla offer i den enorma förkylningsvågen som går nu? -.-
Sov 2 timmar i natt, resten av natten fick jag ingen luft. Eller jag kunde inte andas normalt då näsan var stockad. Beklagade mig över mina smärtor till mina finska vänner. Mina finska vänner ville inte presentera vårt arbeta i kulturpromenad så jag fick äran att hosta fram några få ord om vårt projekt som vi inte lyckats göra klart. Efter det hade vi hål timme följt av prov i konst och kultur. Sedan kom pappa och sjussade hem mig. 

Till USA fronten, fick en massa info på finska. Men nu har Svenska Explorius skickat info åt mig. Typ hemlängtan, pengar, familjen, placeringen blabla. Sedan skrev de "Mera info kommer i avreseinfon! :)" Då får man info om hotell och flygtider och sånt, ååå sånt vill jag veta NU! 

Nu tänkte jag läsa bloggar, men jag känner mig lite illamående så jag tror jag ska gå och vila en stund istället. Lämnar kanske hemma från skolan i morgon, får se vad mamma säger!

hopphej!

Fick nog den absolut sötaste hästen i stallet! Lite busig var den men jag tyckte vi klarade oss ganska bra ändå! :D

UNDERBAR DAG!!!

Kommer bilder i morgon (?), min klasskompis skickar åt mig. Red en fjordhäst som var 142 cm i manken, var SUPER kul! Hittade en film där en tjej rider på samma ställe där vi hoppade idag, vi hoppade samma vattengrav som hon i slutet! Var nära att flyga av, då ni fattar bättre då jag lägger bilder hitt sedan! Men här e filmen iaf, så ni förstår lite bättre vad vi red idag !
Vi hann även shoppa lite, eller jag å Ellinore hann int äns igenom halva affären :( Sedan lämna jag i skolan å red Totte lite i terräng å sen på plan. E så häppy idag!

hej kompisaaar

Har inte orkat med bloggen, ska till alavus idag med klassen och hoppa terränghinder. Uppdaterar ikväll!

Jag glömde nämna...

... Att väckarklockan ringer 5.30 i morgon. (stalljour, ni vet...) !

Dessutom kanske det bara är jag som tycker det, men det är väldigt många som fått placering! Tycker det är jättekul för alla som fått, man hinner förbereda sig mentalt. Läs stalka folk på facebook och google maps... ;D

Jag var övertygad om att jag skulle var bland de sista som fick placering vilket jag upplyste alla i min omgivning om:

"alltså, jag får veta min familj typ ... i Augusti! Så fråga mig inte innan Augusti... då får jag veta. " Var något jag rabblade fram till alla som orkade lyssna på mig.

Sedan hade jag ett hjärta kring 31 Augusti med anteckning "SENASTE DAG FÖR PLACERING, USA <3" Men nej, jag väntade inte längre än till Februari. Blev godkänd av ISE dagen innan jag åkte på praktik, praktiken var 10 dagar lång. Då jag kom hem loggade jag in för skojs skull och möttes av information om en familj

Men sen placering är nog inte särskillt roligt. Inget roligt att vara hemma och vänta på ett avresedatum och familj då hälften redan åkt över till USA och kanske redan börjat skolan ! 

Men det kanske känns surt att ännu vänta, men hallå? Vi har inte äns fått sommarlov ännu! Den blomstertid nu kommer ska sjungas, vi har ju flera slöa sommardagar framför oss på villan följt av sena sommarkvällar med en massa myggor! Så ryck upp er, det är absolut ingen panik ännu! :D

snel hest + h2o = snel sjöhest

Jag ser ut som världens största retard då jag rider ... typ ja. I helgen har jag stalljour så jag och Nora sköter om stallet. Typ utfodra, mocka, föra in och ut hästar och motionera. Aja, hoppas ni har en roligare helg än mig :)

I used to role the dice, feel the fear in my enemy's eyes

Offrar mig i helgen genom att ha Stalljour med Nora. Men hellre att jag har den nu i helgen så jag hinner öva mera på ridproven vi har nästa vecka. Nästa vecka ska våran klass på "klassresa" med till Alavus för shopping och ridning. De har terränghinder där som vi kommer få testa på, efter att vi kommer hem så ska jag lämna i skolan och öva mera på dressyrprovet. Ska se om jag sätter upp några bilder av mig och Totte senare idag, beror på hur hemsk jag ser ut :D

Min blogg är ganska tråkig just nu, men ni kan titta i min länklista där finns massvis med andra som ska till USA i höst! ( Eller ja, jag gnäller bara om mina ridprov hela tiden och alla gillar ju inte hästar ;pp ) Så alla som är här för att läsa om USA kan läsa deras bloggar i 2 veckor framöver, för det är nog bara hästar jag kommer uppdatera om nu 2 veckor framöver!

konst å kultur


t r å k i t !  slutar snart, men ska vänta på Mikaela som slutar 4, sedan ska jag till stan. Underbart.

stelkramps booster - check !

SISTA och ENDA sprutan inför USA är tagen! Enda dåliga med det är att jag knappt kan röra på min vänster arm där jag tog sprutan nu! Tar jätte ont!

Såde annars har dagen bestått av Konst och Kultur där vi vikt origami papper följt av en tur runt Gamla Vasa med Vera och Nathalie. Efter det körde jag hem , och somnade runt 2 tiden och vakna för en stund sedan. Nu ger jag mikaela lite peptalk, hon uppskatar inte mitt "fina fisken" och "simma mot strömmen, du är en fisk!"... så jag ska kanske försöka somna på nytt, men det kommer nog inte gå :(

1:a Maj

jao, ska tanka vespan och brumma iväg till stan med J, där jag ska möta I, H och M. Vet inte om ni i Sverige firar 1:a Maj, men det är massa krimskrams som säljs på torget och sockervadd. Den enda dagen på året jag går runt med illrosa hår och matchande shuttershades. :) Senare på dagen ska jag till strampen och äta med familjen, efter det ska jag köra syster hem och antagligen må illa efter all mat! Pusskram!

RSS 2.0