halloween

I skolan var det många utklädda, några hade gått all in som mina kompisar gjorde. (halv meters rosa peruker osv) Själv orkade jag inte riktigt, vandrade fridsamt runt i mina mjukisar hela dagen. På keramiken fick det ett olckligt slut då en sophomore tyckte det var toppen att tappa greppet om en stor burk med orange lera klet grej. Ja iaf då jag satt på bussen hem hade jag orange lera Ö-V-E-R-A-L-L-T-! ÅÅÅÅÅh vad jag blev arg, han sa förlåt några gånger men jag tyckte fortfarande inte att det var okej.

hey there delialah

Det är 5 grader ute och kommer att vara närmare 20 och sol när jag kommer hem. Hur jobbigt är det inte att klä på sig rätt?  Jag tänker köra på jukis byxor och lager på lager av munkjackor, hur fult är inte det? Svar jätte fult. Men jag tycker att det är måndag och jag förtjänar det. Fattar mig inte på vädret, det är + 5 i morgon och snö. HUR FUNKAR DET??

...

En tjej sa att jag måste sluta säga All in, för så säger man bara inte det heter ALL OUT, inte ALL IN! Tss dessa knasiga amerikanare...

unicoooorn

Min coola pumpa som jag karvade helt själv!!!

-

Lovade att baka Katie en tårta förra veckan, det har inte hänt ännu. Så jag antar att jag måste ta itu med det snart...

Alltså

Varenda utbytesstudent gnäller om hur de saknar trottoarer. Ursäkta men där jag bor blir man överkörd av mopedister om man vill gå på trottoaren, så jag är bara glad att slippa!

pumpa

Efter att ha stirrat på datorn i några timmar åkte jag iväg och köpte pumpor. Efter det åkte vi till något ställe och åt mat, jag åt en burritto, ris, chips och en diet coke. Intresseklubben antecknar. Sedan testade jag på att köpa blingbling stenar till naglarna från ebay för 99 cent. Fattar mig inte riktigt på Ebay så om de inte kommer fram så kan jag trösta mig med att det "bara" vara 99 cent som gick till spillo. :)

lol på usa


Igår var jag på halloween fest, ursäkta men jag var tvungen att ha min huppari (munkjacka) på eftersom att det var SÅ kallt då vi kom ditt. Jag hade ingen kamera med så vi får se om det dyker upp några bilder på fb. Det blev rätt så sent så jag sovde över hos Flora efteråt. Nu är jag hemma, har ätit lunch och duschat. Fick dessutom post från Western State College of Colorado. Tydligen tyckte de att jag var sååå awesome så jag behövde deras broschyr. Har fått 13 stycken e-mail från andra colleges som tycker jag är perfekt. Woop Woop.

lalala whatever lalala

Ska kolla senaste avsnittet av 90210 nu och sedan tar jag natten tror jag, har ingen skola i morgon! Ska ta sovmorgon, tvätta mina kläder och rensa mina kläder. (Har haft med 5 olika outfits till skolan som alla ligger på golvet, jättestädat!!) Sedan ska jag senare med Flora till ett Halloween party. Så God natt för mig och God morgon för er! :)
lol, roligaste skiten någonsin. Digital media haha :D

Lacrosse

Ja jag var på möte med min vmamma ang lacrosse. Lacrosse drar igång i Januari, konditionsträning 2 timmar varje dag hela Januari. Utomhus. Det blir ju faktiskt vinter i Utah... Så att träna utomhus varenda dag i typ -7 grader är ju inte det roligaste precis. Får verkligen köpa bättre vinterkläder. Annars är jag på jv laget om någon undrar, för jag har aldrig spelat tidigare. :)

from California to new hamptons

Min älskade kompis Stephanie och jag spurtade iväg till Target på våran 36 minuters lunchrast. Tar 15 minuter att gå ditt och 15 att gå till skolan igen. Köpte en smoothie från Starbucks som jag varit snål på hela skoldagen, woop woop. Sedan var det bara en timme fashion strategy innan jag satte mig på bussen och åkte hem. Tänkte börja skratta för mig själv. Folk sitter 3 istället för att sätta sig brevid mig. lol middleschool kids. Ikväll ska jag på föräldramöte för lacrosse, woop woop. Nu ska jag gå och kolla 90210 och Gossip Girl som jag missat! :)

digital media


Okay now I will wirte in English because this keyboard is retarded. Yeah. I'm sitting in Digital Media. Earlier today I had Ballroom Dance where we learned to dance MJ- Thriller. After that I had normal Dance class, we sat in the gym watching another class play Volleyball. Me and my friends were going to sneak to starbucks but we got caught. Which sucked. Cause I reaaaally wanted a smoothie. :(( Okay bye.

och

..jag vet hur STÖRANDE det är när bloggar inte uppdaterar, så jag försöker verkligen lägga in ett inlägg per dag och bilder. Men ja det funkar ju inte alltid då man har fullt program och inte har tillgång till datorn. Så förlåt, ska försöka bättra mig!!

fettdålig update, förlåt!!

Okej, skolan var minimal day, alltså slutade vi klockan 12 istället för 14.25. I USA måste man skära ner alla lektioner istället för att hoppa över någon.  Så det var 58 minuters lektioner & kaos överallt! Jag missade bussen hem, trodde den åkte 12 fast den åket 20 över 12. Så jag åkte till shopping centret med Angel istället:
Efter det kom min snälla vmamma och hämtade mig och dumpade av mig hos Amanda. Vi skulle baka en tårta till kyrkans Halloween fest. Resultatet var inte så vackert som ni ser på bilden nedan...
Men vi fixade det med lite glassyr och sånt... ja inte blev det Halloween tema inte men helt okej ändå!
Efter det tyckte Amanda jag ABSOLUT SKULLE KLÄ UT MIG. Så jag lät mig övertalas och klädde ut mig till en katt. Hurra.
Aa, och vi förlorade kakbaknings tävlingen. Wonder why... Men vi fick ett tröstpris :)
Är superdupertrött, är ett under att jag äns fick några bilder knäppta idag! Är jättelat med bilder som ni vet, men nu är det sängen för min del! :)

tralala state championship playoffs

Aa, vår skola har vunnit alla lag i Utah förutom Alta. Nu äre playoffs och vi spelar varenda lag på nytt och går vidare och ja, vinner man mycket blir man statechampions. Inte så speciellt, tror vi vunnit flera år typ. Som ni kanske märker är jag inte så brydd, men alla andra verkar vara brydda.
Woop Woop. KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄR om du vill veta vilka lag från Utah som tagit sig vidare! (Ni ser Jordan där längst ner!) Kan säga att Parowan inte tog sig vidare, enligt Emmie är de typ sämst i hela USA's football historia. Förvånar mig inte då de faktiskt FÖRLORADE mot Kanab. Inget dumt mot Kanabs footballteam men killarna väger 32 kg och var 150 cm långa liksom. Tom jag skulle kunna tackla skiten ur dem.

digital media hihi



Chillar i mina mysiga tofflor. I think I will write in English because this keyboard is retarded. Okay? I am sitting in digital media and painfully dying of boredome. The lesson before this and the lesson before that I have been watching backstreet boys. My life is not to good right now.

ingen bloggning

Av den enkla lilla anledningen att jag var super trött igår och tog en tupplur och vaknade just. Nu är det dags att göra mig klar och åka till skolan. Woho! Vi hörs!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅh

Tydligen hade jag ställt alarmet på 04.20 iställer för 05.20 och det kommer man inte på innan man dragit sig upp ur sängen och börjat kleta på sminket. Suck. Finns inte så mycket jag kan göra utan att väcka halva huset heller, woop woop. -.-

English cccheck

Engelskan är gjord, US History tar jag på talang och nu ska jag gå och se på Desperate Housewives!

assa lol

Min blogg pa engelska ar ju ett skamt haha. I will bonda with smokey now. puss. lol jk, ska skriva mitt engelska papper.

dumdum dumdum dum dumdum

Uppdatering, jag e ensam hemma. Jag har varit ute pa en jogging runda och duschat. Jag har helt sjalv kokat pasta at mig som jag at till lunch. Min wardrobe inventory tankte jag gora i morgon, sista minuten ni vet. Under de senaste timmarna har jag renskrivit mina Literary Terms. Borde ha tagit 20 minuter men jaao. Ni vet facebook kom ivagen, familjens dator ar typ supersnabb sa jag har spelat frontierville, cafe world och farmville i nagra timmar. Allt for att undvika mitt dumma engelska papper. Nu ska jag skorda mina vaxter och bonda med Smokey. Woho.

replay om och om och om igen.

Undrar när jag ska tröttna på låten, har haft den på replay och spelat den varenda vaken timme de senaste 2 veckorna....

suck

Jag har tråkigt. Jag har städat mitt rum, jag har städat min garderob, jag har tittat lite grann på min US History och jag dör snart för jag så tråkigt. Kommer inget bra på tv heller.
Har en 25 % off coupon till Hollister som träder i kraft idag så det låter lätt lockande att armbåga mig fram efter en ny tröjja som jag tittade på igår. Sedan hann jag inte heller gå igenom alla affärer igår. Ska nog byta kläder och se om någon har tid att sjussa mig till köpcentret, hoppas! Annars dör jag.

gårdagens shopping

Perus bruna fejk uggs och ett par tofflor som jag har på fötterna när jag fryser och antagligen kommer att följa med mig till skolan på Onsdag!
2 äckligt fula bilder på 2 toppar jag hittade i pacsun på rea!
Sedan spontan köpte jag denna topp och skorna nedan på forever21. Tillsammans fick jag blusen och skorna för 12 dollar. Fick höra av tanten att jag är en "good shopper, wait weren't you here a few weeks ago and did a really great deal then too?" Japp, det är jag lol. Skorna är mycket snyggare i verkligheten. Toppen kostade 24.99 från början och skorna var 28.99 från början! :)
Och så köpte jag 2 jeans till priset av 1 men jag vet inte hur man fångar jeans på bild. Ett par svarta skinny jeans och ett par utsvängda blåa. :)

Dagen spenderas med skolarbete

Eller ja, egentligen är det inte så mycket jag behöver göra. Högst upp på listan står en wardrobe inventory till Fashion Strategy. I andra ord ska jag göra en lista på varenda klädesplagg jag äger och sedan välja ett plagg och göra 5 olika outfitter runt det klädesplagget. Ni vet "1 par byxor 5 olika sätt att bära dem!". Det här är mitt slutprojekt i Fashion Strategy som jag har ett A i, vilket knappast kommer sjunka. Har så höga procent så jag skulle kunna skita i slutprojektet och ändå få A i klassen. 

Sedan ska jag läsa på mitt US history prov, som är multiple choice. Jag har fått ett papper med alla frågor så tänkte läsa igenom det och jag vet inte. Låter inte så svårt åtminstone. 

Sedan kan jag få extra credit om jag renskriver mina anteckningar i Engelskan så gör det om jag orkar.

Och sedan får jag extra credig om jag skriver en halvsida om någon Dansform. Får se om jag gör det.



-


trololo

Glömde bort mina vänner som faktiskt vill veta allt jag gör, så ja ursäkta. Idag steg jag upp, stekte 2 ägg och kom på varför jag är rädd för katter. Efter det åkte jag med min vmamma till hennes jobb, hon höll en sminklektion och det var faktiskt rätt kul att lyssna på. Lovar att ingen av er vet hur man sätter på foundation rätt hihi. Vi åkte hem, stannade till vid Walmart på vägen och då jag åt jag lite turkisk jogurt. Gick ner och var osocial på mitt rum och kollad desperate housewives. Efter det hämtade vi Panda Express (kinamat) take out. Åkte hem och tryckte i mig kina mat och åkte iväg till shopping centret och mötte Flora. Vi grävde bland reorna i diverse olika affärer och efter många långa timmar stannade vi och drack lite. Jag köpte en extra large diet coke för en dollar innan vi vandrade vidare till Pac Sun och Forever21 (igen!). Vi börjar alltid vid Forever21 och slutar alltid vår shopping runda där. Butikerna höll på att stänga för att klockan var 9, Floras vfamilj svarade inte i telefon så vi gick över en mörkparkering till Barnes and Nobles och satte oss i Starbucks och drack en pumpkin nånting latte. Efter att ha suttit där en timme sjussade vi hem Flora, sedan åkte vi en sväng till Walmart och jag köpte linsvätska. Jag kom hem, tryckte i mig resten av kinamaten och nu ångrar jag att jag drack kaffe för jag kan inte sova. Ska stänga av datorn och läsa en bok tror jag, duktig tjej jag är. Okej alla vet vad som hände idag, bra nu behöver vi inte gnälla på att jag ska uppdatera oftare, okej?

Du vet att du inte bor i Vasa när...

... du verkligen planerar att gå till skolan med dehär på fötterna.

and they're like double platinum HEEEY

Har varit på makeup skolning med min vmamma och nu väntar jag på att åka till shopping centret, är SÅ taggad!!! Behöver en cardigan och ett par skor. Väntar på min kompis Flora som ska på möte och sånt jobbigt först.

Ursäkta

Min stavning är förfärlig, har ingen spellcheck. Då jag tänker på svengelska ser jag inte själv att jag skriver ord 2 gånger och att det jag skriver oftast inte alls hänger ihop. Jag saknar en röd tråd. Förlåt.

ffiuu

I morgon åker jag antagligen med Flora och letar skor. Jag vet inte vad hon vill ha för skor, men jag vet att jag behöver ett par sånahär liknande. Vill inte ha äkta uggs dock, vill inte heller lägga ut 80 dollar då man kan få samma skor för 25 någon annanstans. Suck. Mina skor kommer förhoppningsvis vara liiite finare än de på bilden, men ja ni får en idé över hurudana det är iaf. Nu ska jag gå och kolla senaste avsnittet av Vampire Diaries om jag kan röra mig ifrån datorn. Lol.

everyday I see my dream

Choklad & Desprate Housewives. Funderar på att gå upp och rita klart min bild och kanske baka kex. I morgon ska jag kanske och köpa skor med Flora. Uppdatering i alla ära, men inte så intressant kanske.
Inte för att jag är från Sverige, men det är en dödsynd i Finland med...

Höstlov

Jag sov 12 timmar i natt, har läst Gossip Girl, duschat, ätit frukost och skypat med syster. Nu ska jag städa mitt rum lite och sedan kolla på Desperate Housewives.

sängen kallar

Är sjukt trött, har varit alldelles för lite sömn de senaste dagarna! Dessutom spenderades kvällen ute i ett blåsigt majsfält med bra sällskap så det bidrar till tröttheten. Men innan jag tar en sisådär 12 timmars tupplur ska jag kolla det senaste avsnittet av PLL! Åå vad jag har längtat. (btw, höstlov ftw!!!)

LMFAO - Yes

Skolveckan är över. Höstlovet har börjat. Skönt. Jag har glott på Shrek och Cloudy With a Chance of Meatballs med mina vsyskon. Nu är jag mega trött och vet inte om jag ska eller inte ska till en typ majslabyrinth. Tjejen jag sms:ade med erbjöd sig att plocka upp mig men sedan slutade hon svara. lol. Om hon kommer förbi och hämtar mig åker jag, annars åker jag inte.

Digital Media , again



Cool tjej sitter pa digital medi, lol. Har dansat Michael Jacksons thriller nu 2 lektioner sa det ar skont med lite omvanxling. Puss.

skön jag är lol


Idag vare mix it up att lunch, man fick ett armband och satt vid det bordet och "lärde känna nya människor". Jag bad om att få ett rosa armband, elevkårstjejen sa NEEEEEEJ. Så jag blev värsta sur. Sedan gav hon mig ett grönt och ett blått armband. lol. Jag och mitt lunchgäng var sura och gick till 7-11 som vanligt och köpte mat istället. Det gör jag varenda dag, finns jättegoda baked chips som är 120 kalorier per påse. En påse är en portion (typ en näve chips). Jag har lunch från 12.25 till 13.01 och slutar skolan 1 timme och 25 minuter senare så jag brukar se skol lunchen här som snacktime och sedan äter jag normal mat då jag kommer hem från skolan. Mycket hälsosammare så. Ibland köper jag mat i skolan om jag är vrålhungrig vilket jag aldrig är. (okej ingen bryr sig)

Sedan åkte jag hem med buss hade tänkt gå och söka nya skor till vintern. Ville beställa ett par Uggs i somras men pappa sa de inte skulle vara mode här. Vilket de är. Så nu måste jag söka efter ett par som inte kostar en förmögenhet för jag kör på falska för jag gillar inte päls. (Vill inte pröjsa 60 dollar då man kan få dem för 20 i en annan butik...) Men jag orkade inte gå. Lat jag är.

Efter att ha slappat här hemma i några timmar var jag iväg och åt glass till artic circle och hjäpte några skaouter med typ någon uppgift.

Nu har jag skrivit om min dag, är fett trött och drar med mjukisbyxor till skolan i morgon. Tror att vi har halfday, vi slutar isåfall efter lunch !! Men inte säker. Sedan är det höstlov. PARTEY!

we're feeling so good, just the way that we should, when it's nine in the afternoon


Bild från igår, mina fina vänner från dans knäppte jag xxx bilder med så ni får antagligen se mera snart. Jag och Stephanie som typ ah är ute och går i korridoren på lektions tid. Coolt va? Inte riktigt nej. Jag ska just iväg till skolan, åker med min vpappa idag så ingen buss. woho. Fick sova en timme längre. Hörs senare!

this totally made my day

Min rep kom och hälsade på, hon hade med sig en cupcake och halloween godis! Hur gulligt är inte det?

digital media


dagens outfit, lol

Så söt jag är idag, allting är köpt på clearence. Nu ska jag iväg till bussen, puss.

tårta

Sa jag att jag är med i en tårtdekorering tävling? Amanda tyckte absolut vi skulle jobba i par, helt okej för mig. Tänkte något i stil med dethär. lol hoppas vi fixar detta.

cause baby you're a firework

Dagen har fortsatt i samma stil som tidigare, vi åt en lite finare middag med creme nånting till efterätt. Som jag ätit miljarder gånger vid strampen utan att veta om det, allmänbildad tjej. Men gott var det iaf. Sedan har jag suttit och spelat på miniclip och läst Gossip Girl. Förövrigt fortsatte jag att försöka få till en spellista på spotify som jag kan lyssna på i morgon i bussen och äter karl fatzer blå.

Uppdatering från hamburgarlandet

Jag har varit till kyrkan idag, min söndagsskolagrupp som brukar ta en timme tog 10 minuter så vi hann sitta och prata en rätt så lång stund. Efter det så sa jag öppnings bönen till Young Womens. Fail på den, jag sa bönen "Gud som haver" på svenska. lol. Nu sitter jag i min säng med min dator och försöker kombinera ihop en spotify lista som jag kan lyssna på då jag åker buss. Väntar på att att vi ska äta mat som är om typ 3 timmar. Tråkigt, ja. Skönt att inte behöva göra något? Ja.

-


Downtown i SLC

Dagen började rätt sent, sömnen blir lidande under veckan så jag tar alltid igen den och sover 12 timmar natten mellan Fredag-Lördag. Jag skypade snabbt med mina föräldrar och Fammo&Faffa. Sedan pratade jag med Syster i 2½ timme och städade rummet. Efter det satte vi oss alla i bilen och körde till Centrum av SLC. Vi besökte the Temple Square och fick en guidad rundtur. Templet var enormt! Tog 40 år att bygga, och är byggt under 1800 talet så det är rätt coolt att man fick byggt något så stort och fint utan maskiner.

Efter det åkte vi till the Gate Way, ett enormt utomhus shopping center. Käkade lite Subway och sedan tog jag en 45 minuters shopping runda och sprang från butik till butik för att hinna med allt. Men jag hann ändå inte med allt. Köpte en Munkjacka, stickadtröjja, 2 tröjjor på rea, en kjol och en kaffemugg. Kaffemuggen ska jag ha med mig till bussen för att inte frysa ihjäl hade jag tänkt. Men nej jag kom inte på att ta med kameran heller. Så bilderna är från We Heart it. Men ni ser templet och ni ser staden som den ser ut från Freewayen.

mitt liv i ett nötskal

Plötsligt kom jag på att fan, bussen kommer om en kvart. Hoppade upp, drog på ett par leggings, en topp, en munkjacka och ett par boots och sprang iväg till bussen. Kameran glömde jag ju såklart! Argh! 
Jag fixade ett A- i US History, efter att ha snackat med läraren i morse! Hurra! Efter det var det Assembely, My Acces prov som jag just och just blev godkänd på. Läraren sa att hon tvivlade på att jag skulle bli godkänd då Engelska är mitt andra språk men där ser man! Volleybollen var chill, Us History likaså. Gick en svän till 7-11 på lunchen och sedan avslutade jag dagen med lite lera och så. Jag hamnar i yearboken, jag såg så cool ut då jag var dränkt i lera så de knäppte bild av mig. Kul.

Men...

jag planerar att ta med kameran till skolan i morgon! wohooo! :D

Godnatt för mig God morgon för er

Skolan var kul idag. Jag och min kompis har signat upp för en fieldtrip, vi är jätte intresserade av hur en mac byggs och ska besöka en Apple butik och få en gratis t-shirt. (Sa jag att vi missar skola? Typ enda anledningen som vi skrev upp oss på listan...) Efter skolan så åkte jag iväg till nån amerikansk marknad. Sedan hem, äta och sedan åkte vi till ett random ställe fullt av studsmattor. Så åkte vi hem, jag duschade och kom på att jag glömt Engelska läxan så jag fixade den snabbt. Nu är klockan mycket och jag ska gå och sova. Förlåt.

PS en killle blev arresterad förhan vägrade sätta på sig skorna!!! :D:D:D:D:D high school... tss

-

Godmorgon, godnatt.

That would be me right now...

Jag vill sitta och lyssna på musik. Jag vill läsa min Gossip Girl bok. Men nej jag måste gå och sova eftersom att annars kommer jag vara så trött i morgon då klockan ringer. Suck.

craZZY day, lockdown mm

Jag kommer till skolan och tänker gå iväg till min locker. Nej det får jag inte, området är avspärrat!! WTF tänker jag, lektionen börjar om 10 min och jag måste ha böckerna, jag ringer Angel och frågar om hon är i skolan vilket hon är så jag springer iväg och möter henne och några andra. De säger att det just varit lockdown och vi börjar en halvtimme senare. Så jag går iväg med dem till 7-11.

När lektionen väl börjar så frågar jag om någon vet vad som hänt. Får höra att någon mexikan var arg på någon och typ gått runt inuti skolan med ett sjutvapen och en kniv. Man blev ju lite rädd då liksom. Lektionerna var 27 minuter långa och vi hann inte göra något. I varenda klass satt vi bara och övade på att vara sociala.

Då jag kommer till US History får vi höra av läraren att det brann igår inuti i skolan. BRANDALARM ANYONE????? Jag gick förbi klassrummet när det brann och tyckte det luktade rök men min lärare sa att det antagligen bara var något misslyckat kemi projekt.

Sedan fick jag veta att typ 2 killar hamnade i slagsmål i morse och fick åka polisbil hem. 

Efter det kom rektorn och sa att the lockdown var någon kille som var i en skatepark i närheten? Jag vet inte, är sjuuukt mycket skvaller som går runt hela skolan nu!!

off to schoooool

Oj så peppad jag är, 35 minuters lektioner är det inget fel på. Dessutom har morgonen varit lite småslö, har hunnit se 90210, ätit frukost och fixat mig i lugn och ro. Såhär blev håret btw, min kompis klippte och jag färgade det svart igår. Är jättejättejätte nöjd!

PSAT

I morgon är det PSAT, det innebär att de som vill betalar pengar för att få ta the SAT's på låtsas. Som typ nästan alla tänker ta förutom jag som ligger hemma och sover och börjar 11.51 istället. Vi ska ändå klämma in 4 lektioner på 2 timmar så alla lektioner är runt 35 minuter långa. Så vi kommer inte hinna göra något, alls antagligen. Skönt.

Beat it

Min kompis kapade av några cm av håret och det är ungefär så kort det var då jag gick i åk 7. Kändes jätteskönt och det blev jätte fint, nu ska jag sätta i den svarta hårfärgen och jag är nöjd! Sedan ska jag spendera lite quality time med min US History bok <3

everyone's a let down it just depends on how far down they can go

Det är morgon och jag gör allt för att undvika klädkrisen "va-ska-ja-ta-på-meeej-:(((?" och ser på idiotiska bilder på google. Där ute är det kallt och jag fick just en snilleblixt. Hur coolt vore det inte om jag köpte en sånadär rosa termos och stod på busshållsplatsen och chillade med lite varm saft? Måste köpa en termos grej idag!!

goodbye hair

bildkälla.
Seriöst, bleeev så arg påmitt hår just så jag tänkte ta bort liiiiiite av topparna. Klippte 2 cm och sedan blev jag bara sur för det såg ännu värre ut än tidigare. Tacksamt kom jag på att det är flera som offrat sig att klippa mitt hår så jag antar att jag tar med en sax till skolan i morgon och ser vem som håller sitt löfte! Förövrigt färgar jag antagligen håret svart i morgon. WOHO!


all the small things

Seriöst idag var jag trött, jag hade lust att strypa några middleschool kids. Sitter och spelar "I'll catch a grenade for youuuu" och har allsång i bussen, jävla idioter klockan är inte äns 7!!!! FATTA hur arg jag var på dem!!! Åtminstone kom vi till skolan och alla levde fortfarande och jag satt och sovde i biblioteket en timme. Sedan gick på Engelska lektionen men vi hade en substitute så jag passade på att ta en tupplur under bordet. hehehe. Följt av Volleyboll och min vrist är i protest aj. Efter det var det US history, alla andra var lika sega som jag och gav lite sånadär halvdåliga svar på frågorna så läraren flippade och gav oss popquizes om the Nullification Crisis. Jag skrev en låååååång fin historia om hur South Carolina var elaka och inte ville kriga mot Sydstaterna och därför blev alla Norra stater sura på South Carolina och skickade armen och hacka sönder dem. Så gick det inte riktigt till, det enda som stämde var att det hade något att göra med South Carolina. Så heeej underkänt -.-
På lunchen var vi till 7-11 och kassatanten flippade och fick någon skrattattack på oss. lol.
På keramiken förstörde jag mina nagar, sedan sovde jag i bussen hem.

Kul dag. Nu ska jag gå i duschen och antagligen ta igen lite sömn. Tjooo!

 


---


Önskar jag var lika glad och pigg som på bilden, men icke.

Throw it away, forget yesterday


Blä, tänker ta itu med US History nu fast det känns så himla onödigt. The assignment gav vi in redan på lektionen och alla andra var klara förutom jag som satt med google translate och ville dö. Så jag tog hem hela skiten även fast man inte fick, utan att läraren vet om det, så jag får ett F på hela grejen. Men åtminstone vet jag inombords att jag klarade av att göra det förbannade pappret. Herregud vilken entuaism från min sida.

konichiva


Enda bilden jag tog var i bilen, men nu ser ni hur himla vackra bergen är!! Ja igår åkte jag till en ostfabrik och åt lite för många smakprov, efter det åkte vi iväg och grillade med ett gäng finnar. Jag vet inte hur allting funkade men de de flesta pratade finska och det var 2 andra utbytesstudenter där! Efter det sovde jag där och åkte ner till Draper igen i morse och åkte nästan direkt till kyrkan. Efter kyrkan så kröp jag ner under täcket och har inte rört mig sedan dess. Är antagligen dags att gå i duschen och ta itu med US history nu. Joy.

brb


Jag ska iväg till Logan nu, någon timmes bilresa norrut! Ska hälsa på min vpappas del av släkten och så kommer det några finska utbytesstudenter ditt. Hörs i morgon!! :)

kissemisse

Grannarna kom och knackade på och ville återlämna våran katt. Tack sa jag och tog emot katten. Smokey fick vara mitt sällskap för kvällen så vi satt i soffan och myste till filmen You Again. Sedan testade jag på Dr Peppar, ääääääckligt. Tur att jag har min trogna Cola i framtiden!!

Dag 56 i the US?

Orkade inte riktigt räkna, men några dagar över 50 borde det vara åtminstone. Jag har inte gjort så mycket produktivt idag kan jag erkänna. Var till en affär och seda till Walmart och efter det åkte min vmamma och vsyskon till Artic Circle men jag kände mig mera sugen på soppa så jag åkte hem och åt soppa. (Jag hatar egentligen soppa, men soppan här är god!) Efter det fick jag tråkigt och color cordinate:ade min garderob, sedan tittade jag på Vampire Diaries och drack min dagliga diet coke. 

Jag satt barnvakt en stund, men ena ungen sovde och den andra satt framför datorn så det var inte så svårt. Jag bakade chokladbollar men de smakade konstigt. Jag hittade ingen choklad så jag hällde i chokladsirap och bläää vad det var äckligt. Jag och Kaleb pyntade choklad bollarna med sprinkels, men sedan tog Kaleb en tugga och så "This doesn't taste good Isa!!", no hard feelings för jag tyckte inte heller de var goda. Så vi satte de äckliga chokladbollarna i kylskåpet för att se om någon annan familjemedlem kanske gillar dem. Kaleb gick iväg för att spela på datorn och jag satte mig framför tv:n och kollade Shrek. 

Mina värdsyskon vill aldrig se Shrek, något är seriöst fel!!! Jag har föreslagit att vi ska se filmen de senaste veckorna men de ropar bara noooo :( Så jag satt och åt lite turkisk jogurt och kollade Shrek tills Kaleb åkte till en kompis och Kaija vaknade. Hon ville åtminstone kolla slutet av filmen med mig så. Jag älskar seriöst Åsnan.
Nu åker snart min vpappa och vsyskon iväg upp till Logan. Själv åker jag upp i morgon för jag behöver någon extra timme sömn ännu för jag är ännu lite sjuk. Dessutom är det väll skönt med lite lugn och ro :)
Ikväll vet jag inte vad som händer, jag funderade på att dra till the football game men jag orkar inte, det är så tråååååkigt där. Så jag kanske bara äter lite Nachos och kollar film istället. 

Puss kram, här är massa läsning!!

It's healthy

Hur såg min frukost ut idag? Knäckebröd, Keso och ett ägg.

It's snowing

Första snön föll idag! I helgen var det närmare 30+ och man kunde lätt gå med shorts ute, idag snöade det. SJUUUUUUUKT! Efter någon timme var snön borta och det är just nu 10 + där ute och klockan är 19.37. Nästa vecka kryper graderna upp och vi kommer att vara uppe i 25 grader. Vädret här är bipolärt kan jag konstatera.
Kollar ni noga i bakgrunden ser ni bergen, de är snötäckta! Sjukt liksom. Bilden tog jag utanför seven eleven idag. Hihi, egentligen borde jag ha varit på ett peprally och hejja på min skola men jag var hungrig så jag och A gick och köpte chips. Det är inte så att någon bryr sig, att försöka få in 2800 pers i en gymnastiksal är inte så lätt så även om några 100 personer skolkar så blundar man. :)

It's been a really, really messed up week.

Har jag tröttna på tonight tonight ännu? Näee... Tänkte visa er random bilder av veckans händelser då.
Jag gjorde en spargris på keramiken!
Och en inte så matchande kruka fick jag knåda ihop, för ser ni det fula vågmönstret? Det ville läraren att jag skulle rista in i min gris, noooo way liksom.
Amerikanarna verkar ha något emot Coca Cola Zero, eftersom att det var det enda som var kvar i the vending maching i förrgår. Inte mig emot, jag äääälskar coca cola zero.
Men jag är inte petig eller så, ibland köper jag Diet Coke Lime eller Diet Coke Cherry eller Diet Coke Vanilla...
Vädret i Utah är bipolärt just nu, blev plötsigt 10 grader varmare och jag klarade inte av att gå runt i jeans resten av skoldagen så jag använde mina snygga gymshorts. Fick frågan om jag gillar rosa, nä märks det eller svarade jag då, amerikanare ... Ser ni hur jag har hårbandet? Fick höra att jag var knasig, för om jag ska vara hippie ska jag ha det gå rakt över pannan. Förlåt för att jag tog inspiration av Vasas teini gäng och inte ville se ut som en hippie liksom.
Sedan var det ju CAREER DAAY! Wohoo liksom, vi fick välja 2 föreläsningar att gå på. Jag valde Event Planer och fick lyssna på en glad tant som berättade om hur kul/stressigt det är att planera bröllop och fester sedan gav hon oss lit choklad. Sedan fick jag lyssna på hur livet som en hårfrisör är. Egentligen hade jag valt Fashion Merchandise och inte Cosmetology men ja...
Tjo idag åt jag cheetos, flamming hot. Fick höra att jag var crazy och kommer dö för de är så spicy. Inte direkt, man kände av kryddorna men på ett bra sätt. Amerikanare verkar inte förstå sig på spicy:ga grejer!
Jag färgade håret brunt...
& så föll årets första snö som jag strax ska skriva ett inlägg om!!! :D



gomoron elllääh hu va denu igen'?

Man tar en tupplur efter skolan och vaknar runt 12 på natten får lite panik och somnar om. Summan av kardemumman är 12 timmars sömn och jag har inte hunnit gå i duchen, som jag inte hinner före skolan. Inte så att jag luktar illa men mitt hår ser lite sunkigt ut. Speciellt eftersom att jag just försökte fixa det med torrschampoo, brunt hår + torrschampoo = fail. 

Sedan ett tips på hur man blir fet:
Ser gott ut va? 500 kcal per kaka. Jag har gått och köpt en sån kaka till brunch varenda B day på dansen. Never more. Usch.

It's raining

Hej allihopa! Vill ni veta något jätte coolt? Det regnar! Det är första gången det någonsin regnar i Draper under tiden jag varit här. SJUKT! Jag trodde det skulle regna först i morgon och var riktigt peppad på att dra fram mitt rosa paraply men NEHEJ det ska minsann börja ösa ner någon timme innan skolan slutar vilket sög. Jag hade inte med mitt paraply idag nej, och alla äckliga middleschool kids hade stått ute i regnet och var våta och så kom de på bussen å ba "Can I sit with you???" ÅÅGÅSDÅFHGh JAG VAR TORR så kommer de och ska tränga sig med sina våta jackor och påsar och blääääääääh. Sedan fick jag gå från busshållsplatsen med luvan uppe och det sög. Jag konstaterade att jag bor längst bort ifrån hållplatsen av alla på min gata. Inte sådär extremt som i Finland Jag bor 3 hus ifrån men ändå. 

PS! Mitt Wet Seal Paket kommer i morgon! Det skulle ta 2 veckor men det åkte ifrån Nevada i natt till SLC så det kommer i morgon. I USA kan man spåra sitt paket vilket jag tycker är coolt. Sånadär hallelujah moment när man vet att paketet befunnit sig i typ Ohio. USA är så stort men ändå så litet. Det är som att beställa ett paket från Spanien och se vilka länder paketet besöker.

Annan grej som står mig, jag är suuuper förkyld. Idag på lektionen behövde jag snyta mig HELA TIDEN! I vår skola har vi tissue boxes i varenda klass så det är inga problem. Men just då har läraren predikat VI SITTER I STOLEN TILLS KLOCKAN RINGER ELLER SÅ FÅR NI DETENTION. Så stiger jag upp och går och snyter mig... 8 gånger. Vilka blickar man fick av både läraren och eleverna. För att ett jag trotsar förbudet om att sitta på min plats och för att jag gjorde det 8 gånger. HIHI.

holliester

Fyndade på Holliester idag, orkade inte fota fint men kjolen 9.40 & munkjackan 25 dollar. Vilket jag är grymt nöjd med för normal pris är oftast trippelt så dyrt. Dessutom övergår jag till Höst och färgar håret brunt nu. Chao!

perus


A rocket to the moon

Redo för skoldagen? Nej, inte äns nära. Jag saknar all inspiration jag skrev om i det tidigare inlägget. Men eftersom att jag har tagit mig upp ur sängen, satt i kontaktlinserna och egentligen inte borde missa skoldagen för jag kommer att hamna rejält efter så tänkte jag ta några värktabletter och liksom bara stå ut. Om 9 timmar är jag på bussen hem. Ursäkta om jag låter deprimerad.

this song is dedicated to every kid who got picked last in gymclass

Efter lite internetshopping, en värktablett, en varm dusch och lite Good Charlotte känner jag mig nästan frisk. Orkar inte vara sjuk, det är jobbigt att vara sjuk. Jag behöver organisera min garderob. Jag vill färga håret brunt. Jag vill köpa mjukisbyxor för 7 dollar på target. Så bara jag känner mig någorlunda okej när alarmet ringer i morgon tar jag en tablett och skuttar iväg till bussen. Fånga dagen liksom, Carpe Diem. Puss!

Jag har mått bättre

Har sovit sisådär 19 timmar i sträck minus några timmar när jag jag höll på att frysa ihjäl/dö av hetta. Så jag gissar på att jag är sjuk med feber för det känns så, annars så är min näsa stockad. Nu känner jag mig bara lite snurrig och seg men ska ändå försöka göra något produktivt, nämligen borsta tänderna och typ blogga. Föresten kom mitt puma paket idag. (8 buissness days my ass, borde stämma dem!) Med mina skor som jag planerade att ha förra veckan på lacrosse tryoutsen och ett par shorts för att få fri frakt. Känns lite surt för jag är ingen fan av att jogga så skorna kommer antagligen samla damm i min garderob nu. I värsta fall kan jag ge dem åt min mamma när jag kommer hem i sommar för hon gillar att jogga, frågan är ju den om hon vill ha ett par rosa skor? hehe.

siiiiick

Inatt vaknade jag några gånger av huvudvärk men somnade om gång på gång. Alarmen som jag hade ställt hörde jag inte och jag släpade mig just upp ur sängen, 12.27 och gick upp för att ta en värktablett (som jag inte vet om jag fick ta, men den funkade) och åt lite plättar som min vfarmor stekt åt mig! (SÅ GOTT!!) Den lilla detaljen som inte stämde var det att jag borde ha gjort det 3 timmar tidigare för kyrkans skull. Hoppsan. Nu ska jag ta en dusch, klä på mig och städa rummet lite. Senare idag kommer mina vfarbröder hitt för att vi ska ha en släktmiddag. Myyys, för maten är god & så läng min värktablett håller i sig är jag glad!

HÄPPYKID

TITTA!!! Min vpappas mamma tog med sig en Karl Fatzer blå åt mig ända från Finland. JEEE!

personal progress

¨
Mormon grej som alla tonårs tjejer gör. Olika mål och sånt, jag tänkte ge det ett försök för att jag har grymt tråkigt just nu. Senare idag ska jag ut och äta med min Vpappas föräldrar, som är finska! Kul med Finskan, nästan som hemma.

host

Jag kan inte svälja, därför drar jag slutsatsen att jag är sjuk.

hur svårt på en skala från ett till tio?

bild från we heart it, men seriously tror ni jag skulle klara av att göra min egen USA karta för det hade varit så himla grymt snyggt!

LÄÄÄÄs

Den första boken i serien, även fast den skrevs sist. Så bra, är fan inte beredd att överge Blair och Serena ännu! Sping och läs alla GG nördar. Egentligen håller jag på att läsa the Carlyles, trillingarna som flyttar till NYC och bor i Blairs gamla lägenhet, efter det ska jag läsa It Girl och efter det ska jag gråta en stund och börja om från början.

RSS 2.0