----

Min kompis Jayden sminkade mig i morse, sååå fint! Samtidigt som hon sminkade mig råkade jag svimma. Blev bara jätte yr och allting blev vitt, sedan vaknade jag upp av att jag låg på golvet. Funderade på att åka hem, men jag mådde bättre än innan så jag fortsatte min skoldag! Efter 2 lektioner mötter jag Jayden igen, hon berättar att jag tydligen låg död i några minuter. Mindre kul, jag trodde att det bara rörde sig om sekunder. Men jag mår bra så det är väll inget att oroa sig för antar jag. Nu ska jag sitta barnvakt en stund och sedan läsa mina Gossip Girl böcker!! Har hem the prequal till Gossip Girl böckerna!!! SO EXCITED!!! Och så måste jag se Vampire Diaries som gick igår då jag sovde :D

Jag är trött

Jag ska ta natten, orkar inte berätta om dagen heller, jag var med mitt vanliga gäng till 7eleven, fnittrade på keramiken och insåg att min amerikanska kompis flyttat till Las Vegas utan att jag hann säga hejdå. Jag var en sväng till bibban och lånade 2 böcker ur GossipGirl Serien men någon idiot har struckit över varenda fuck ord så jag blev bara störd. Godnatt.
Jag just nu, men tänker er serien baklänges.

we'll shut it down

En kille frågade hur man säger idiot på svenska. Idiot.
Sedan frågade han hur man säger dumb. Dum.
Svårt språk det här med svenskan... Måste bara säga att Jordan är rätt chill. Lunch tid och vi får gå vart vi vill, vandra i vilka korridorer vi vill, gå hem om vi vill det enda kravet är att vi ska vara tillbaka då lektionen börjar. Skoldanser? Inga dresscodes och ta gärna med din date som går i en helt annan skola, college, whatever liksom. Trodde det skulle vara skitsträngt, har läst det i tidigare bloggar men nejnej inte här inte.

nanananana

Jag gissar att det har blivit vardag för mig eller så får jag bara skuldkänslor då några skämmer ut oss utbytesstudenter. Alla åker hem (!) Liksom okej om du fått en helt skit familj osv men åka hem för att "Jag känner att mitt år är över!". Språkresor anyone? Tänk igenom innan du åker, liksom åååååh. Man blir bara så sur!! Det är EXAKT det som explorius snackat över om p alla info möten, mejl osv och ändå går det inte hem i någras hjärnor.
Jag har det toppen och stannar högst antagligen året ut om inte huset brinner ner eller så!

Let’s burn the roof, and then we’ll do it again

Tjo lacrosse idag, jobbbbbigt. Jag svimmade nästan för det var typ 35 grader varmt och skit. Sedan åkte jag hem duschade och iväg på min grannes sweet sixteen party. Amerikanskt ja, kul ja. Hejdå.

fifan

Aldrig gjort något jobbigare. fyyyyyyy.

Vi hörs om jag överlever

puss.

Monday

Jag har ingen skola idag. MYYYYS. Jag inväntar mitt Charlotte Russe paket och efter det är det typ lacrosse tryouts som gäller.

TAAAAGGA

9 min och en av världens bästa tv serier börjar sin sista säsong. :/

p-p-pokerface

Har hängt med min värdsläkt idag dårå. Kyrka, Mat och mera Mat stod på schemat typ. Nu är jag trött och ska städa mitt rum, jag är inte säker på om Grandma and Grandpa ska sova här i mitt rum i natt och orkar inte gå upp för trappan och fråga heller. Min regional cordinator var här igår, hon sa jag hade råddigt rum, kanske jag skulle ha städat om jag vetat om att hon ville se mitt rum? ...

I would walk 500 miles, lol jk I would take the car.

Oj så atraktiv bilden blev, mitt forever21 paket kom just!!!! Med denna härliga hoodie i, ser ni att det är sånadär inbyggda hörlurar? Me like. Jag behöver. Annars har vi tagit familjebilder idag och så harjag övat lite på mina lacrosse skills med Sarah. Skillsen finns inte direkt, men jag satsar på Junior Varsity laget, så jao får se hur det går på Måndag nudå...

it's friday, friday, gotta get down on friday

Tjuu, skuttade iväg med flipflops till bussen idag. Känner mig mycket amerikansk, sa jag att jag tog med mig en tårta som frukost? Det var min frukost. Coolt typ. Nej. Förlåt ska skärpa mig nuuu.

Social Dance > dansade typ rumba? Vet inte riktigt, jag satt och åt min tårta och gjorde en egen dans till Friday.
Dance > Dansade hiphop, sjöng högt och dansade till Friday.
Media > Jobbade med illustrator och satt och nynnade på Friday och dansade i min stol.
Fashion Strategy > Målade lite grann och fortsatte nynna till Friday.
På bussen hem sjöng jag liiiiite men jao några hade tröttnat på att höra mig förstöra världens sämsta låt heehhee. Vi är lediga på måndag! Det är lång helg. Tralala. It's Friday, friday osv osv osv

goosit

Jag vandrar iväg till bussen med min mjukisar på, amerikanare fattar inte sigpå mjukisbyxor. De gillar typ bah Juicy Couture å sånt. Näe det ska vara 7 dollars från pojksidan i Target. MYYYYYYYYYYYYS. För säkerhetsskull har jag med mig mina jeans så jag kan byta om efter dans timmen!

Only in ... America?

Det är helt normalt att komma med pyjamas till min skola. Skumt tycker jag. Funderar på att hänga på trenden i morgon men då ryker nog mitt rykte som " the girl that always wears pretty clothes ", hårt har jag kämpat för den titeln! (Eller kanske inte så hårt, jag har bara bytt kläder varenda dag och försökt klä mig som jag gör där hemma....) Dilemma. PS jag råkade krympa mina kläder i tvätten, så jag har typ inga kläder mera. Nu väntar jag jätte spänt på mitt Forever 21 paket, för jag har INGET att ta på mig!!!

polisen

Alla är lite sådär småsega efter skoldagen, andra hållplatsen och så kommer en kille flygandes med 2 andra ovanpå. Slagsmål mitt i bussgången, seriöst killen LANDADE på min sko! De fortsätter slå även fast killen är liggande. Busschauffören tvärnitade bussen och hotade att ringa polisen och folk drar killarna ifrån varandra. Dörrarna till bussen går igen och ingen får gå ut eller in, för vi är vittnen. Polisen kommer och killarna och deras syskon får gå av bussen och prata med polisen. Föräldrar kommer springandes från alla hus och många är i typ panik. Jag var inte i någon panik alls, liksom varför skulle jag ringa till min hostmom och gråta och be henne komma och hämta mig. Jag var ju inte skadad eller så. Amerikanare ...

Polisen frågar oss alla vad som händer och tillslut får de väll en någorlunda bra bild av saken. En tjej med downs satt längst bak i bussen. En väska kastades, studsade emot ett fönster och landar i hennes knä. Downs tjejens syrra stiger upp och börjar hota killen som kastade väskan som säger det är ett misstag och förlåt. Hon svär som fan och han börjar svära tillbaka, båda av dem hatar varandra sedan tidigare, tjejen slår till honom och killen vill gå därifrån. Då hoppar 2 killar på honom och slår ner honom på golvet. Mycket självförsvar man har då man ligger på ett buss golv? Sedan tar alla sidor, jag är stenhårt på killen som blev nerslagens sida. Det var dessutom planerat, de båda killarna och tjejerna hade planerat det länge men bara väntat på en anledning till att få slå ner honom.

Drama drama drama. High school anyone?

taaaggad tjej


Jag för exakt ett år sedan, nästan redo för skolan.

High School


En 450 meters lång korridor, finns en till som löper parallellt med denna, för då klockan ringer är det CRAZY! Fullt med folk som ska överallt och det tar evigheter att komma från ena ändan till den andra. Jag har min locker kort och gott mitt i denna korridor, så det är är lätt att ta sig ditt och hämta böckerna. (Tänk er hur kul det är att springa en halv km till skåpet och en halv km tillbaka till andra ändan liksom!) btw ser ni inte slutet på denna korridor för att en branddörr är stängd!

En korridor som går på bredden av skolan, man ser tom andra ändan!! Finns x antal sådana.

Ja så finns det en övrevåning med, med en fin balkong över the commons. Mitten av skolan som funkar som en mötesplats.

The lunch room, vi fick lite skumma blickar av kullen som sitter och ser in i kameran så vi knäppte bara en snabb bild och gick. Är fotat i mitten av lunchrummet och där utomhus, bakom fönsterna finns det mera bord.

Allt för denna gång.

tonight


Young Womens aka kyrkans ungdomsgrupp för 16-17 åringar, så lärde vi oss att dekorera tårtor. Skulle det hända hemma i Finland? Typ nej.

7dollars


Kvalité existerar inte på denna bild. Men det är iaf en helt normal jeanskjol, en t-shirt med tryck och lite blingbling och ett par rosa flipflops. Sammanlagt kostade det mig 7 dollar, 5 euro, 45 kronor och jag kan inga mera växelkurser. Bra basplagg till min garderob till ett ännu bättre pris. Sa jag att jag var med 2 kompisar till shopping mallen? Jes, jag har vänner. Nu tänker jag chilla och se om jag ska åka och äta tårta eller bara sitta hemma resten av kvällen.

underhållning

Jag trackar mitt forever21 paket, för 2 timmar sedan lämnade det California. Estimated arrive time är på måndag, men det borde inte ta så länge från California till Utah? Eller? Min hjärna orkar inte tänka.

Taggad tjej inför skolan, haha lol joke. Jag sitter i min pyjamas och är osminkad. Dödade just en spindel med min sko. Hejdå.

tonight tonight


Om någon missat låten liksom, har spelats för fullt på varenda radiostation i USA sedan jag kom typ.
Annars har jag varit på drivethrough till tacobell och sett på då min 4 åriga värdbror spelat fotboll. Skolan suger, pallar inte A days och inte heller B days. Är dessutom ensam på lunchen på B days, eller alltså jag har vänner men jag vill inte sitta med dem för jag orkar helt enkelt inte, så jag sitter hellre ensam i bibban och ser emo ut. Cool jag är. Eller kanske inte så kul. Det är ändå 100 pers som gör samma sak på lunchen. (varenda jävla toa är det någon inuti med sin lunch!!) Och det är helt okej vid min skola att vara ensam på lunchen, för att alla vet att det finns olika lunchturer och skolan har fuckat upp det så nästan ingen har lunch med sina kompisar sååå.

Tjo nu tror alla jag är fettmobbad, men det är jag inte hihi.

Godnatt från andra sidan atlanten


^ beskrivande bild för hur mitt liv ibland känns. Inte just nu dock. :D

för att minska pressen på mig själv lite

Så sätter jag ett + tecken framför alla utbytesbloggar som uppdaterar dagligen med något läsvärt. Kika in där för att läsa om alla andras tråkiga vardag! Dessutom klickade jag just hem ett par skor och shorts till Lacrosse tryouten, om det skiter sig har jag gymnastik varenda dag i skolan så de kommer ändå att vara till nytta.

Mid terms coming up

Mina betyg just nu, Inte så bra att ha ett F, inte alls bra. Men det kommer att höjjas nu inom en snart framtid, är en uppgift som råkat falla bort. B+ har jag för att jag sitter och skriker HERE på fel namn, hur dum får man bli? Alltså står det att jag skolkar för att jag sitter och skriker på fel namn. Jättelyyyckat.
Lite deprimerande att tänka på betyg, för de kommer ändå inte räknas.

Något som gjorde mig glad var då jag loggade in på min email och ser detta: 
Yes, jag har just insett hur enkelt det är att ligga i soffan och klicka hem de saker jag behöver. Är det free shipping och jag behöver en kofta köper jag en kofta och så kommer den i morgon vara i ett paket framför dörren. Jag slipper gå till mallen och se 1000 andra saker jag behöver. Jag sparar nästan pengar.

Gissa vart jag ska?

Ledtråd 1, det ligger i Nevada.
Ledtråd 2, The Hangover.
Antagligen blir det till Thanksgiving, det praktiska måste ordnas och så.

it's friday, friday, gotta get down on friday

Uew, helgen kom och gick för fort. Vad har jag gjort idag? Varit i kyrkan, men jag tröttnade och gick hem. Då menar jag gick hem som i att ta av klackarna och gå barfota hem. Vilka blickar man får av Amerikanare, stackarna har aldrig sett någon gå frivilligt 500 meter. När jag kom hem hade jag inte nyckeln med mig så jag klättrade in genom backdörren. Kände mig precis som Susan i Desperate Housewifes. Cool jag är. Lol.

Det här är min vardag

Hur en amerikanare klär sig till skolan är SÅ olikt här hemma. Kommer du till skolan med dina bunnyslippers och pyjamas? Det gör några, det är normalt! Andra försöker efterlikna bratzdockor och jag antar att det är USA's motsvarighet på fjortisar. Det finns massvis med Jocks som springer runt med sina träningskläder. Regnbågsfärgat hår är något man ser dagligen! Det är inte svårt att passa in, för hur du än kommer till skolan kommer det att finnas 10 stycken andra med samma stil. 

Hur ofta kommer någon bärandes på en trombon, med stripigt hår, och har någon att sitta med i maten? Hur många Mario ryggsäckar ser ni runtom i eran skola varje dag? Kan du räkna på både fingrar och tår hur många som gick iväg för att röka weed på lunchrasten? Allt det och mycket mer ser man dagligen i High School!

Med 40 % av skolan vill vara som alla andra, en t-shirt, ett par utsvängda blingbling jeans, ett par toms och en ryggsäck. Platta håret, lite mascara, glittrigt läppglans och de är redo för att möta dagen. Lätt som en plätt att göra sig klar för dem.

Jag däremot tycker shoppingen är underbar och jag anstränger mig för att bära allt jag köper och sticka ut lite! Får massor av kommentarer om hur fina kläder jag har och det gör mig glad!! Amerikanare gillar kommentarer, ger HUR många komplimanger som helst åt folk jag inte känner. Postitiv stämning <3

Sa jag att vi vann?

Jävla facebook, vi vann inte. Hur lamt är inte det? Jag har stolt berättat om hur våran skola vann mot Alta OCH SÅ GJORDE VI INTE DET!?!?!?!??!?!!!!!!!!!! jävla skit. Sådär 24 timmar i efterhand kommer jag på det. Bra Felicia.

one day your life will flash before your eyes so make sure it's worth watching

Idag känns det så lätt, jag vet exakt vad jag ska göra med livet. I morgon kommer jag att tveka.

har ni sett något fulare????

Diamanterna syns ju inte på bilden så bra, men det är hemskt fult. Alla verkar ha som mål att se ut såhär typ:
Så jag köpte ett par fula jeans för att passa in.

framtida lacrosse player

Sarah visade mig liiiiite om grunderna i Lacrosse och tryouts är om 10 dagar typ. Alla slipper med i jv laget, så även jag som inte vet något om sporten och just lärt mig passa bollen kommer slippa med. Hur bra är inte det?

Just go with it

Hade prov i både Social Dance och Dance. Mitt danspar viskade vilket ben jag skulle stiga med och läraren sa "Good Job", så det gick väll bra antar jag. Jag och Faith var par i provet vi hade i Dance, som var att klappa en melodi typ, gick lite mindre bra men vi gjorde vårat bästa. Efter det har dagen varit seg, segare, segast. Media tänkte jag dö på och Fashion Strategy var inte så mycket bättre. Egentligen var det intressant, vi lärde oss om hur olika matrial framhäver olika grejer. Typ glänsiga tyger får dig att se fet ut, så det är egentligen användbart. Men mitt huvud hänger inte alls med just nu, håller antagligen på att bli sjuk. 

Tänkte vara lite små emo och se filmen Just go with it, äta lite och sedan gå och sova.

Mysoutfit?

Det är kallt, eller inte riktigt. 21 grader + där ute och klockan är 05.40 så det kommer antagligen vara rätt varmt på dagen. 21 grader i Finland och jag skulle springa runt med shorts och skrika sommar, jag har blivit hjärntvättad. Jag vill skutta iväg till bussen med ett par mjukisbyxor och en hoodie, med håret i en stor toffs. Ingen annan har gjort något sådant hittils, så jag tvekar. Folk kommer med pyjamas till skolan, men mjukisoutfit är det ingen som har!?'
PS jag har ett prov i social dance idag, jag vet inte hur man övar på ett dansprov så hmmmmmm kan gå rätt illa.
PS2, jag hatar nästan alla sophomores!!!

amerikaner är crazy

I'M ALIVE, helt galet var det! :D

Bli inte förvånade

Bli inte rädda om jag uppdaterar från sjukhuset nästa gång, jag ska med kyrkan och sätta mig på en isbit och rutcha ner för en kulle. (Sittandes på isbiten) Låter farligt tycker jag... Men å andra sidan får väll inte kyrkan döda sina ungdomar heller så jag får väll bara go all american och låtsas att jag gör sånthär i Finland med. Taggad? Inte riktigt, minns ni när jag sa jag inte skulle banga på något här? Detta är ett sånthär "jag säger I'm in fast jag helst vill gömma mig under sängen" tillfälle. Tjo!
.

bara en tanke

Alla vi utbytesstudenter har fått samma förutsättningar för ett bra år. Varför ska några dra med sig en dålig attityd och fucka upp allt? Klarar ni inte av det åk hem, sitt inte där och säga att allting suger för att ni själva inte kan lyfta ett finger för att göra situationen bättre. Tror ni att vännerna kommer till er? Nej, ni får kämpa för det. Sitter ni och är antisociala i erat rum framför datorn dagarna i ända så kommer ert år verkligen suga och det är erat eget fel. Blir verkligen sur på några, fattar de inte själva att de skämmer ut sitt hemland med att visa så lite respekt för den Amerikanska kulturen? Tro inte att utbytesår är en dans på rosor, det är jobbigt men antagligen något av det bästa som kommer hända i era svensson liv bara ni försöker lite själva.


vad hände med uppdateringen?

Känns som att jag inte alls har tid för bloggen längre, lite synd tycker jag. Skolan idag var väll helt okej, vad mera kan man säga? Jag kom hem, var hungrig, åt mat, åkte till posten, åkte till banken, åkte och hejjade på Kalebs Soccer Game, kom hem, åt mera mat, gjorde min US History läxa, tittade på 90210, duchade och nu sitter jag framför datorn. Redo att ta itu med de 16 händelserna som väntar på facebook. Kul liv jag har.

I morgon är det fullt schema igen efter skolan. Skönt.

att åka buss är alltid kult

Nä inte rikttigt, bussen är en American Experience jag lätt klarar mig utan. Pallar inte att 06.30 sitta med ett gäng av skrikande snorungar som hoppar upp och ner, i högstadiet var det TYST i bussen och man kunde ta igen lite sömn om man hade lust. Klockan är inte äns 7 och ungarna skrikar som bara den, de är fan högstadie ungar man kan tro att de aldrig varit på en skolbuss tidigare typ. Dessutom ska jag ta ett prov idag innan skolan börjar, 07.15 Latin Roots 1. Joy to the world.weheartit.com
Igår gick jag för fjärde gången på fel buss. FAN att det ska bara så svårt. Min buss = 1672 Fel buss = 1674
Båda bussarna går till mitt bostadsområde, så kidsen är ju bekanta på båda bussarna. Igår hann inte chauffören säga åt mig att jag var på fel buss, utan en tjej från kyrkan kom och ba "ISA!!! You're on the wrong bus!!! HURRY!!!!". Måste lära mig, ska skriva ner mitt bussnummer på handen tror jag.

picknick

Då jag satt barnvakt åt min värdsyskon så ville de bestämt sitta framför tv:n, inte mig något emot. 10 minuter innan min vpappa kom hem så ville de båda gå till lekparken, så vi fick packa ner några smörgåsar och traska iväg då vpappa kom hem. Chill, det är ännu rätt varmt här, man märker att det har blivit kyligare men inte värre än en finsk sommar. Idag är det dessutom en månad för mig här i USA, tiden går snabbt och jag stortrivs.

Antar att det är dags för mig att ta en dusch och kolla lite DH innan jag tar natten. Skola i morgon.

Nu kör vi igen.

Vet ni vem Utah's senator är? Mike Lee
Vet ni vem som sitter i the supreme court? Nä det vet inte jag heller, därför väntar jag på att få ett stort jävla F i US History!
Jag funderar på att köra homecoming en gång till vid våran grannskola, med sällskap av Flora. Kul att det är Jordan vs Alta game, de är så jävla intense. Jag går i Jordan och hon i Alta, dilemma om vem jag ska hejja på ja. Sa jag att det är blodigt allvar då Jordan och Alta spelar? Ja, det är verkligen blodigt allvar då.

1 month

checkcheckcheck, ser ni att det står Sugar Beet på Utah? Vår skolas maskot typ.

9/11

This broken city sky
Like butane on my skin
Stolen from my eyes
Hello angel
Tell me, where are you
Tell me where we go from here

De flesta minns var de var för exakt 10 år sedan, jag var i USA. Jag bodde i Maryland och vi fick åka hem den dagen från skolan. Det var en sorgsen dag. 4 timmar med bil, så långt är det ifrån Maryland till Manhattan. Självklart fanns de ju de som hade anhöriga i New York och det var en sorgsen stämning över det hela. Våran klass skrev brev åt brandkåren som offrade sina liv för att stoppa bränderna i husen runtomkring, de jobbade dag och natt.
Några veckor senare var vi på semester till NYC och besökte ruinerna. Polisen fanns där och man fick inte lämna och stå, man fick bara gå förbi. Det var dammigt och massvis med folk. Året därpå var jag med min Farmor och Farfar till NYC och såg på kransarna som ännu hängde kvar, folk hade inte glömt bort det ännu.
För några veckor sedan besökte vår softlanding grupp i New York Ground Zero, mycket har förändrats. De försöker bygga upp husen runtomkring och vi besökte minnesstället för de amex anställda som dog. Det var rätt sorgset.
Men ingen har glömt det, 10 år har gått och om 10 år kommer vi ännu minnas. Om 10 år kommer jag antagligen vara ledsen och gråta lite som jag gjort varenda år. MCR bildades bara för 9/11 skull för er som vill veta. Kärlek till dem.

TAGGA

Homecoming dance!

okey hey,

...jag var faktiskt jätte peppad. Hade på mig en hoodie som det står JORDAN BEETDIGGERS på och jag kan knappt prata för jag har skrikit mig hes. Så det var rätt kul ändå men jätte drygt mot slutet :))
Bevis på att jag faktiskt har en rätt så ful hoodie, bara för att.

my second football game eveeeer.

Jag kände mig lite sådär pressad att gå på homecoming game, åkte med Sydney och hennes kompisar som var ganska awesome. Först bjöd skolan på mat, hamburgare, hotdogs och chips. Sedan hade Gatorade sponsrat med några 1000 flaskor som delades ut. Alla andra butiker i närheten kom och delade ut gratis prover och sånt. Kändes coolt, när vi kommer in så ser man bara hur jäävla mäktigt det är. Inte en gräsmatta med lite vita linjer på, här snackar vi konstogjort gräs i olika färger. Så står det jätte stort BEETDIGGER FIELD. Spelas musik för fullt och tillslut kommer lagen utspringandes och bollen sparkades iväg. Jag var jättepeppad och skrek och viftade. 

Men det tog evigheeeeter, klockan stannades hela tiden! Vi började spela 7.00, äntligen klockan 09.12 är det halftime! När det var halftime skuttade Drill Team, Dance co och Cheerleaders in på plan och gjorde en rätt så mäktig dans till Party Rock Anthem. Sedan tyckte jag mitt liv sög lite för jag suttit 2 timmar på en jobbig läktare. Spelet tog nästan 4 timmar. Fatta hur tråkigt det var!!!

När det äntligen var över åkte jag hem, trött som jag är. Klockan är 23.30 och jag ska gå och sova, ska shoppa med Flora (den andra utbytisen i min stad, men hon går i Alta!) och så är det homecoming dance. Awwwesome.

We have an exchange student in our school?

Fick jag höra av rektorn idag, hej här är jag. Ville snacka med min counseler men han var inte där, så jag fick gå till vice rektorn men han var inte där så jag fick gå till rektorn. Woop woop, så går det till då man vill fixa sitt schema. Vill byta bort min media class men man får inte byta längre, men det kan hända att de gör ett undantag för mig. Nu har jag bråttom, Sydney kommer om 10 minuter och vi ska på någon pepfest och sedan på homecoming football game!!!!

Tips till alla Exploriusare!

Ni åker på Softlanding camp i NYC. Då ni flyger vidare inom USA får erat handbagage väga 18 kg, det får väga 8 kg på vägen till USA med SAS. Ser ni? 10 extra kg, världens bästa shopping stad. Vet du att du ska till en liten håla så shoppar du som fan i New York, för det finns en risk med småa hålor att shoppingen suger och det är flera timmar till närmaste stad. Då suger det om du går med samma kläder om och om igen i flera veckor innan du får chansen att åka till en större stad. Tänk på det i New York, ta med några 100 dollar extra och använd dedär 10 kilona.

Jag däremot hade ingen press på mig, visste att Utahs största Forever21 låg 5 minuter ifrån mitt hus och att det fanns flera shoppingmalls i närheten. Men jag känner de som sitter i sin lilla håla utan kläder för de inte tänkte på det innan, inte kul alls.

Shopping

Walmart, Forever21 och 4-5-7 har fått in några dollar extra idag tack vare mig. Forever 21 har GRYMT BRA rea på gång, fick en tröja för 4 dollar. Annars är allting rätt så billigt ett par jeans kostar 11 dollar, basic toppar ligger på 4 dollar och ett par klackar kostar lite över 20 dollar och allt det är NORMAL PRIS! Tänkte ha på mig tröjjan i morgon, så då får ni se! Nu käkar jag bara M&M's och angstar över morgondagen, har en äcklig powerpoint som borde göras men det funkar inte. Powerpoint skiten borde ha varit inlämnad redan och mitt betyg i Media ligger på C+... wonderful.

student ID

Ser ni något lite konstigt med mitt efternamn? De ropade upp något halvkonstigt om student id och jag och Ana såg en stor flock med elever stå runt ett bord så vi gick fram och låtsades som att vi visste vad som var på väg. Efter lite köandes så fick vi skriva under och säga vårt efternamn och få vårat kort.

Jag försökte desperat säga om och om igen mitt namn och tanten hittade inte det, så ser jag ett kort som det står Felicia på och säger THAT'S MINE!!
Hon ger mig kortet , jag tittar snabbt ner och tänker "fan vad likt mitt namn, henne ska jag aboslut bli kompis med, hon ser smal ut, önskar jag var så lyckad på min bild" sedan ger jag tillbaka mitt kort och säger "nope sorry that's not me" tjejen bakom mig säger att det visst är jag och tanten tycker att det liknar så jag får kortet tillbaka. Hoppsan det var visst jag på kortat haha, vilken egoboost typ.

Alla tyckte säkert jag var jätte retarded men det gör inget. Föresten var typ hela skolan på något football game ikväll jag däremot åkte och tog bilder framför ett tempel. Cool jag är. Näe men de som jag brukar vara med i skolan skulle inte gå heller så jag ville inte vara ensam. Så jag åkte med min youth group från kyrkan, kul att jag var den enda från high school där för alla andra var och kollade matchen. Men inget fel på de som är i middle school det är som högstadiet här hemma.

high school lunch

Ursäkta om det ser lite ofräscht ut men jag hade ätit halva min smörgås då jag kom på att jag borde ta en bild. Men för 2 dollar får jag en Subway liknande macka, en chips påse och choklad mjölk. Det är det hälsosamma alternativet, kan man välja att köpa Pizzahut, Smörgås,MainMeal och second MainMeal inuti matsalen. Det finns 8 stycken vending machines utanför matsalen och en 7/11 endast 50 meter ifrån skolan. Lunchen är 36 minuter lång.
Vi får gå vart vi vill, köra vart vi vill osv bara vi är tillbaka till skolstarten. Skolbyggnaden får man fritt vandra runt i bara man håller käften och inte stör någon.
Btw fick jag mitt student ID idag så ska ta en bild och lägga upp senare :)

05.50

Klockan är 05.50 här och jag har en halvtimme på mig innan bussen kommer, att åka buss med middleschoolers är PAIN. Har aldrig sett något liknande, i Finland var vi rätt så tysta på morgonbussen till skolan men här hoppar de idioterna omkring och skriker. Vem fan orkar med sånt då klockan inte äns är 7? -.-

High School is painful

US History är inte mitt favoritämne är jätte jobbigt och svårt. Dessutom berättade min vän Ana att hon tydligen gått med i Cross Country laget, jag vill ju inte vara sämre (och jag vill göra något!!) så jag gick och frågade om jag fick hoppa in i laget. Det fick jag inte för jag var utbytesstudent, jag måste ha ett permit från en annan gubbe som jag ska gå och prata med i morgon. Får se vad det blir till, jag som hatar att springa platsar kanske inte i laget men jag behöver kompisar och något att syselsätta mig med.

I'm back

Men jag är rätt så trött, har varit program hela helgen! Så jag tänke gå och sova, men om ni får tråkigt kan ni ju  titta på denhär bilden från Central Park och försöka hitta mig. Jag ser rätt så retarded ut men skillnad. =) 

hej

Hej jag lever, jag chillar i en soffa och ar inte i kyrkan.  Det e jattevarmt har + att jag var i Arizona igar. Och sa var jag med min typ vardkusin(?) pa mitt forsta football game i forrgar. Okej bra jag lever hejda.

brb


I morgon bitti åker jag iväg på släkträff till Kanab, har fått extra ledigt från skolan för Torsdag och Fredag. På Måndag är det Labor Day och alla är lediga i USA. Tar inte med mig datorn, och mobilen förlorar täckning för det är mitt ute i ingenstans... Så vi hörs senare! :)

RSS 2.0