The kids from yesterday

Är hemma igen. Orkar inte skriva så mycket, borde packa upp men innan jag gör det borde jag städa mitt rum. SDFGSPDOFJGSDOPFG.
Väntar på att jag ska nå den nivån av tråkhet så jag kan åtminstone få lite av rummet upprett.
Föresten har jag springbreak nu.

packar för fullt!!!

Nej det gör jag inte, jag är en procrastinator. Vilket betyder att jag gillar att stjuta upp saker. Här är min Buissnes Attire för FBLA. En kjol för 6 dollar (vet inte orginal pris), en vit tröjja för 8 dollar (orginal pris 22)  och en Hollister skjorta för 22 dollar (orginal pris 50). Är ganska nöjd, behöver ha buisness attire både Torsdag och Fredag, jag tävlar på Torsdag och chillar på Fredag. Om jag råkar få ett pris får jag det på Fredag. Men nu kan jag nästan ha en ny outfit för båda dagara vilket känns fräschhht. Okej återvänder till packandet!

FBLA

Nu åker jag och 12 andra glada elever iväg för att representera JHS i FBLA state competetion! Sjäv tävlar jag i Hospitality Managment, kommer nog gå bra! ((:

fråga

Ärligt bryr jag mig inte sådär super mycket om mina obefintliga kunskaper inom Finskan försvinner, men nej det tror jag inte. Men vpappa är finsk och pratar finska med mina vsyskon och hans familj är finsk så jag firade en finsk jul med finskatalande släktingar. Men det är hemligt, vet inte om Explorius vet om det. Men det gör ingen skillnad, för svenska är mitt modersmål idk lol. BTW såg jag en skylt på Finska i skolan om det 10 budorden. Grät nästan en skvätt tills jag plockade upp grammatik felen och insåg att det var google translate.

eh eh eh I love you

Ursäkta det dåliga bloggandet. Jag minns inte var jag skrev senast om, men jag antar det var förra veckan någon gång. Det börjar bli varmare och det är 18 + varje dag och sol. Jätte skönt. Fredagen grillade vi marshmellows i Ceramics. Sedan åkte jag med Stephanie, Will och Eva och såg Project X och stannade in på McDonalds på vägen hem. Stephanie sovde över och vi gick till The Mall nästa dag. Det kom en liten regn skur och det var en fin regnbåga. Sedan stannade vi till på Starbucks. Sedan åt vi Panda och sedan jagade vi en suicidal emokid genom skogen, tappade en Iphone och var arga. Jag minns knappt vad som hänt under veckan men det har varit många glassbesök, starbucks inköp, vi var downtown en sväng, gick på konstert, drog en allnighter, invigde City Creeks det nya shopping centret när det öppnade, midnatts premiär för hungergames, mera starbucks, sprungit runt på walmart, somnat i solen framför skolan, ätit peanut butter i ett skåp. I morgon är vi lediga och jag ska antagligen göra något med Eva och Stephanie, sedan på Onsdag åker jag och Stephanie till State Competition för FBLA!! På tisdag är det sista terminen, jag har ändrat min schedule och kommer vara lärarassistent och ha lite extra gymnastik. Puss!

WE FOUND LOVE IN A HOPELESS PLACE LALALALALA Värsta låten någonsin.


mitt liv i ett nötskal


trax

Idag åkte vi tåget när vi fick syn på den underbara Frank, så vi tog en kompis bild.

ACT

Hela grejjen var lite annourlunda från Gossip Girl. Alla Juniors som tog provet kom till skolan i pyjamas eller sweats, jag och mina kompisar var inget undantag. Jag hade mitt prov med alla andra Juniors som hade ett efter namn som började på W. Aka inga av mina kompisar. Läraren vred up värmen i misstag med 10 grader. Så efter ca 40 minuter var det över 30 grader varmt i klassrummet och det var jätte äckligt. Ungefär då ville jag svimma, så jag smätta in B som svar på allting och tog en tupplur. 4 timmar senare var vi klara med provet och det gick helt okej för min del, Sophomores och Seniors kom till skolan runt 12 tiden och det var ett helvete att gå till de 20 minuters lektionerna som var kvar för dagen. Seniors hade ju gjorde detta tidigare och visste att det var en sånadär håll käften dag medan Sophomors fick massvis med nya fiender.
Tänk er att ni suttit i skolan sedan 7, i ett varmt klassrum och skrivit prov. Alla går utan smink i pyjamas och är helt utmattade och vill bara hem, de flesta har huvudvärk och det är allmänst sämst stämning. Då hör man de där extra högljudda gänget gå förbi klassen med ett NOOOO WAY HE REALLY SAID THAT? OH MY GAAAD HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH OOOOHMYGOD HAHAHAHAHHAHAHAHAHA. No shit dude ville verkligen slå ner alla. Fyfan.

ACT

Mobbad bild, ja. Okej så idag blev jag kallad ner till counseling center där de sa att om jag vill får jag chansen att ta ACT testet i morgon klockan 07.15 AM. The goverment betalar. O man råkar få höga resultat på ACT så kan man få stipendium till college, och det är ju inte helt fel. Så jag tänkte okej, why not. Har ungefär 700 sidors läsning ikväll. Jag bläddrade igenom några sidor men jag tror jag tar det på obefintlig talang. Det är multiple choice och man får inte minus poäng av att gissa så.

uppdatering från förenta staterna

It's a party!

tråkig söndag

Alla är upptagna med annat, själv har jag inga läxor och spenderar dagen med att spela dinorun och titta på Gossip Girl. Kan man ha ett roligare liv? Borde egentligen öva på lacrosse men det orkar jag inte.

En sak jag inte kommer sakna.

Detta jävla dramat, ursäkta min svenska är lite konstig. Eller stavningen är fruktansvärd. I början när jag kom hit var det inga problem för jag var typ neutral. Men nu när jag varit här ett tag har det blivit fruktansvärt jobbigt med dramat. Kan ge några exempel.
  • Ditt ex, som du dejtade 2 veckor i åk 8 råkar pratar med en tjej. Då är det helt naturligt att skicka henne sms om hur hon är en vidrig hora. Totally acceptable.
  • Du råkar se din pojkvän prata med en annan tjej, självklart försöker hon sno honom ifrån dig. Bäst att hota att slå ut tjejens tänder!
  • Nejmen titta tjejen som försökte sno din pojkvän har andra kompisar! Bäst att hota dem med hur du ska hugga huvudet av dem, VEM VILL INTE SNO DIN POJKVÄN? Han är ju ful som stryk och överviktig med fruktansvärd acne, alla tjejers prins!
OKEJ, nu måste du ju fan berätta åt tjejen vad du tycker om henne, så du skriver en paragraf på hennes wall om hu du ska döda hela hennes familj om hon äns tittar på din pojkvän igen. Bra jobbat! Glöm inte hur du ska slå ut hennes tänder!!
Dramat här är inget jag gillar, du gör aldrig rätt och allting förstoras. Herregud liksom.

hufrffiruhrgidhf

men jävla skit. TREDJE GÅNGEN JAG SKRIVER NU, skitdator vill bara radera.
IGÅR ÅKTE JAG DOWNTOWN MED EVA, SEDAN KÖPTE JAG ETT PAR JÄTTENAJSIGA JEANS FÖR 6 DOLLAR FRÅN PACKSUN. SEDAN ÅT JAG MAT OCH ÅKTA HEM. Nu skippar jag alla detaljer, fan om detta inlägg raderas. 

hejsan

ANNARS ÄR JAG JÄTTE UPPTAGEN MED LACROSSE, IDAG VAR VÅRAN FÖRSTA MATCH. JAG DELTOG INTE UTOM LÅG HEMMA OCH SOVDE. Men ja, jag har träning varje dag efter skolan och det suger. Eftersom att vädergudarna bestämde sig för att dumpa av en halvmeter snö över helt jäkla Utah, så det är svinkallt och snö överallt och jag fryser fötterna av mig eftersom vi måste springa mil efter mil i äckliga spikskor.

RSS 2.0