"Home is where your heart is."

My heart is in 2 different places,
in 2 different countries,
in 2 different continents,
with 2 different sets of families,
with at least two different sets of friends.
Does this mean that my heart is broken?

Btw, är det dåligt att jag sitter på min väska och jag ändå inte kan stänga den? :((

Weekend

Sedan under helgen bodde jag hos Eva och hennes värdfamilj. På Fredag åkte vi på Baseball game! Lördag åkte vi till City Creek och the Gateway. Söndag var vi lata och kollade 500 days of summer , åt Ramen och hajkade lite. Måndag åkte vi till Park City downtown och outlet mall! Här kommer lite blandade bilder, jag har otroligt mycket grejor som egentligen var due förra veckan som jag försökt gjort under de senaste dagarna. AJa, men här kommer lite bilder för alla vill veta hur det ser ut! Eller hur? :)) Klicka för större bilder!
edit. segt nät. godnatt!

hej bloggen!

Hej igen! Jag har haft en fruktansvärd magsjuka och sedan har jag inte varit hemma under helgen alls. Jag antar att enklaste sättet att uppdatera allt som hänt och lägga in bilder osv blir att tidsinställa inläggen bakåt (?) Så om jag räknat ut detta rätt borde detta inlägg vara högst upp och alla mina inlägg om helgen och prom kommer att vara här under! :) Enjoy!

jag har äckligaste magsjukan någonsin.

har spytt över 20 gånger, förlåt för seg uppdatering!

Dinner-Prom-In&out

Efter paintballing åkte jag och Stephanie till mig där vi gjorde oss i ordning, sedan åkte vi iväg till Olive Garden för middag!
Jag åt en fondue grej och resten av gänget åt alla sallad för att rymmas i klänningen.
Ana, Jordan och Jag! (:
AT THE CAPITOL!
Här var våran prom!
Efter dansen var över, vid 11:00. Åkte vi till en Maverick och sedan till In & Out burger!
Vi bytte om till pyjamas på parkerings platsen haha, jag och Stephanie försöke poss på en hoppbild men resultat gav något att önska...
Efter det tände vi upp en brasa och myste i några timmar tills vi runt 4 tiden på morgonen åkte och sovde hos Ana. :)
Så såg min prom ut!

Day activity

I Utah-Idaho area så är nästan hela befolkningen LDS. (aka Mormoner) Deras relgion sätter stor vikt på familjen och för att kunna få en lycklig och stabil familj måste man hitta en bra partner. Därför är det viktigt för tonåringarna att dejta runt och lära sig vad de söker efter för egenskaper i sin partner. Så då det är en skoldans så är det inte så jättemånga som går med sina pojkvän eller flickvän, de flesta går med människor som de kanske inte känner super bra. Därför brukar man alltid ha en day acitivity innan dansen så att man typ lär känna varandra lite bättre och det inte är super awkward. :]
.
Våran grupp bestämde oss för att pröva lyckan med paintball!
Jag spelade 2 matcher. Första matchen blev jag träffade inom 0.2 sekunder så jag var tvungen att gå av plan. Någon idiot på andra sidan förstod inte att jag var död och stjöt mig 12 gånger så jag fick brutala blåmärken. INTE KUL. Så jag var en mes med Ana och Stephanie och satt på en soffa och tyckte att livet sög. Jordan, Kincade och Alex bara fortsatte game på game i timmar. Innan vi skulle åka hem fick jag YOLO moment och insg att jag nog aldrig kommer åka och paintballa igen så jag sprang in på plan igen och campade bakom en bunker och stjöt en fet tant. BLEV INTE TRÄFFAD EN ENDASTE GÅNG! WOOOOPWOOOP. Kändes awesome.

day activity

Stephanie's opinion on our day activity. mweh, ska äta och skriver sedan om gårdagen!

@the mall


breathing gets harder, even I know that

Usch, jobbig dag. First period hade vi en sub och Stephanie smög in under namnet Miranda. Efter det hade jag foods test och efter det hade jag egentligen Engelska men jag och Stephanie traskade iväg 2 kvarter och ivesterade i acryllic nails. Eftersom vi dumt nog väntat till sista minuten fanns det inga andra lediga tider. Sedan vandrade vi tillbaka och gick till 8th period och sedan gick vi tillbaka till the mall och köpte mat, promdress och skor till mig.
Min kamera är på riktigt dåligt humör så inget blev lyckat på bild. Prom season är över så jag fick köpa en kort klänning. Den är lila med typ leopard mönster och en rosett. Jag ser själv hur otroligt fult det låter när jag beskriver den, klänningen är en sånhär stil:
Så tänk er det i lila. SFGSFDÖGÖSFDSDF
Skorna är Steve Madden!

döör fifan.

Så min promdress kommer inte att vara i tid. "Sorry for the inconvinience" slkdfjlskjkjglhjkdflgkjhkldfgh. ARG.

because you don't know us at all, we laugh when old people fall.

I morse sprang jag 2400 meter, aka 6 varv. Gick helt okej i början och jag var above pace så jag gjorde det dummaste beslutet i mitt liv, jag väljer att GÅ! GAH, fatta hur himla svårt det var att börja springa igen, dör dör dör dör. Om jag inte får en tid på under 14 minuter får jag springa om det på Onsdag, så sista varvet sprintade jag för att ta igen all tid jag slösade på att gå. Jag var inte äns trött när jag valde att börja gå, jag tyckte bara det blev enformigt att springa. Jag gick i mål först på tiden 13.15. LYCKA! Efter nästan en halvkilometer av sprintandes kunde jag knappt gå längre men det var det värt haha. 
Nu tror jag att jag håller på att få migrän så jag ska snabbt krypa ner i sängen och sova. Godnatt. :))

Dear Maria, count me in

Känns som att uppdateringen har börjar bli slö igen. I morgon ska jag springa 2400 meter på 14 minuter. Är ganska nervös. Jag vill klara det på första försöket så jag slipper springa det igen och igen och igen tills jag klarar det. De har lovat 30 grader, sol och ingen vind. Woop Woop.
Miranda, Jordan och Jaaag

Gym, Tan, Laundrey

Har sprungit lite, orkade inte riktigt så jag sprang bara en halvkilometer. lol. Sedan solade jag en liten stund och ska antagligen tvätta snart. Sedan beställde jag hem min Promklänning. 
Som ser ut såhär. Fick ett tvåsiffrigt pris för den så jag är super nöjd. Prom är nästa helg kan skriva lite mera nogrant om det senare. Just nu ser det ut att bli paintball och Olive Garden. Är inte säker alls.

Life is what happens when you're busy making your excuses

Idag var vi snabbt och hämtade kaffe efter skolan och sedan åkte vi till Angel's. Jag investerade i en påse chips med smaken Macaroni and Cheese. Känns jobbigt att äta dem, typ som att köpa chips som smakar som makaronilåda, kul smak men funkar inte att äta för mycket. I morgon kommer jag antaglien hitta på något efter skolan, på lördag ska jag filma med Whitney och på Måndag ska jag göra makeup work efter skolan. (lol ceramics.) Sedan ska jag ut och springa haha, har life time fitness testing på tisdag. Springer jag 2400 meter på under 14 minuter är jag DONE. Alltså får jag spela frisbee resten av året, failar jag springer jag om det tills jag klarar av det. Inte kul. Ska fan klara av det haha.

If you see this kid, run.

Stephanie and I have agreed that there is a very dangerous and scary kid at school. The picture above is pretty much what he looks like, he will stalk you in the hallway and glare. He is very strong and fast. If you see him, run, hide and do not come out.

starbucks

Idag tog jag skolbussen till skolan vilket innebär att det är väckning 04:45 för min del. Jag kom faktiskt upp ur sängen och 06:25 stod jag och huttrade ett kvarter längre bort i väntan på bussen. Blä. Orkar inte med middleschool kids finns inga värre snorungar på morgonen. Kan vi typ stänga av skit musiken och inte hoppa upp och ner i sättena och kasta smörgåsar på varandra? När jag kom till skola vandrade jag iväg för mig själv till 7-11 och köpte en Rockstar och var sedan något piggare och redo att möta dagen.
Egentligen kan jag inte skriva att jag gjort något speciellt produktivt i skolan alls, gjorde inget speciellt i webpage design, vi gick igenom några ord inför state test.
Efter det var det Ceramics 2 på schemat, igen gjorde jag ingenting. Lol har 4 skålar, 1 kruka med lock, 1 tekanna och 1 final project due nästa vecka. bläh. Hoppas det löser sig, fast tror faktiskt inte det lolololol.
Efter det hade jag team sports. Vi är 2 stycken klasser kombinerade, men min lärare åkte iväg och köpte lunch så in klass satt och gjorde precis ingenting i 50 minuter, sedan spelade jag vboll i 10 minuter innan jag gick och bytte om. Så fettvärt liksom. Läraren har nästan alltid en vikarie och är alltid sen, men det är en chill klass.
Sedan mötte jag Stephanie och Angel och vi körde till starbucks och hämtade kaffe för att orka med våran sista lektion för dagen. Som i mitt fall var US History. Körde fill in the blanks i 45 minuter och satt sms:ade en halvtimme innan klockan ringde och skoldagen var över. blfgsdfgjkl. Satt en timme i Angel's bil och sedan åkte jag och Stephanie till the Mall och köpte en pretzel och vandrade runt i Forever21.
Så ser en typiskt A day ut för mig. Jobbigt inlägg det får ni tåla, men någon stackars själ kanske vill veta hur en dag ser ut för mig lololol.
Eisa.

like a bullet through a flock of doves

Idag har jag inte gjort någpt speciellt produktivt eller annat nämnvärt.

Tonight we are young

Känns lite konstigt att några redan avslutat sitt High School år och åker hem inom några dagar och jag ännu har lite över en månad kvar.

You would not believe your eyes if ten millions fireflies lit up the world as you fell asleep

Idag efter skolan åkte jag, Stephanie, Angel, Aubrey och Ian och såg Avengers. Efteråt åkte vi till McDonalds, Wendy's och Taco Bell och sedan hem till Angel. Med bilen kunde vi göra förnuftiga beslut med matköpen aka "Any Size Drink $1 @Mc Donalds" och "$1 value fries @Wendy's" och "$1 burrito @Taco Bell". BTW slog tanken mig hur jobbigt det kommer vara att komma hem och åka ut och beställa en diet coke, typ hej kan jag få en coca cola zero typ storlek stor? För titta på bilden nedan, som jag stjälde från Google, Amerikansk storlek Large och Europa storlek Large.
Fett jobbigt, kommer vara törstig hela tiden.

cause' there's no other place that I'd rather be than Los Angeles

Blahblah. Börjar bli ordentligt skoltrött likaså med resten av de andra 2800 personerna i min skola. Idag på Team Sports hade vi en vikarie, efter att han tagit attendance gick alla ut ur klassen. Så mycket bryr vi oss om våran undervisning här borta.

Jag har lite över en månad kvar i staterna nu bydaway.

  • Många tonåringar här har inte en mobil. De har en ipod touch med en textingapp, så länge det finns wifi så är det motsvarigheten till en smartphone. Kanske det är så i Finland nu? Haha jag vet inte.
  • Vikarier är fruktansvärda. Hej jag heter Emily, jag kommer in 45 minuter försent med en glass i handen och finns inte på din lista. Please give me the assignment. ELLER *rullar ut ur klassen med STephaie på en dator stol* bryr sig inte ett skit. Hör oss tävla om vem som är snabbast ute i korridorren, bryr sig inte ett skit. Hur dumma är de egentligen?
  • Varför kostar chips 4.50 per påse? JÄVLA DYRT FYFAN.
  • Jag har fått flygbiljetter. Please ge mig bara en timme @Denver att hitta min nästa gate, jag kommer garanterat lyckas med det. Eller efter 14 timmars flygresa låta mig vänta på Arlanda i 6 timmar, jag kommer ju vara så pigg och glad. Läs: få bagaget stulet då jag somnar i ett hörn. Får bara se till att lyckas, är inte taggad alls. Men det blir väll bra antar jag, 16 timmar flygtid sammanlagt och 4 olika mellanlandningar.

RSS 2.0