BLÄÄÄH

Igår var jag och kokade mat med kyrkans ungdomsgrupp, smart som jag är parar jag ihop mig med tjejen som har flunsa. Så idag har jag mest luggigt i sängen och lidigt. Aldrig mera laga mat med sjuka personer, inte bra. Missar Mayday Parade i morgon. FFFFFYYUUUHDFGHFDGH. Men måste iaf till skolan eftersom att jag har riktigt dåliga betyg i mina A day classes.

FBLA

Har hämtat blanketterna till FBLA. Ska med på state competion så vi är borta en helg, går det bra får vi åka flygplan ner till Texas för Nationals. HÅLLER TUMMARNA!! :)

Mayday Parade på Fredag!

Blir min officiella första konsert, eftersom att lilla pluttiga Vasa är 6 timmar ifrån Helsingfors och det helt enkelt inte är värt tågbiljetter och hotell. Dessutom var jag på konfirmations läger när Green Day hälsade på så.

JB


The Vow

Igår var vi och såg The Vow. Vet ni hur mycket popkornen kostar? 12 dollar. Biljetten kostade 6 dollar.

Igår hälsade vi på Microsoft

Vi snodde så mycket gratis saker vi kunde bära innan vi hoppade på tåget downtown och åt på applebee's och shoppade lite smått på den sista slutrean. Blev bara en tröjja för min del. (: Idag har jag bara varit på lacrosse träning ute i regnet, var jättekallt!

bow and arrow

Bilderna var inte så jättefina, men iaf idag efter lax drog jag med Megan och Carrie och sköt pilbåge. I morgon ska jag med Stephanie på lunch till Microsoft, vi är excused från skolan hela dan. Woop!

Annat kul som hänt på sista tiden?

Jag har rätt fina betyg... och så har jag investerat i en macbook. Superbowl var det idag, typ final mellan football lagen. Giants vs Patriots. Giants vann. Jag hejjade på Patriots. Dessutom är jag förkyld.

Lax

Sedan spelar jag ju Lacrosse, har just överlevt konditions träningen som är det jobbigaste jag någonsin gjort. De skryter om hur de har hårdaste konditionsträning i hela skolan, liksom football laget tränar inte äns så hårt. Det sög verkligen när vi gjorde pushups i regnet, men man överlevde. Nu har vi börjat träna med pinnar och sånt. Ska ta bilder lite senare. (:

Veckans händelser

Måste ta tag i bloggen, kommer ångra mig senare när jag glömt allt som hänt. Okej så på Fredag åkte jag med min kyrkgrupp och övernattade till en av kyrkans ledares villa. Ni vet, åka till villan innebär att man sitter i en liten stuga i skärgården med massor av mygg och trängs. Tänkte att det skulle vara samma system minus skärgården och mygg. Nepp. Villan var 3 våningar och dubbla storleken på ett normalt hus hemma. Tog några bilder men tröttnade efter ett tag, villan var för stor. Fanns iaf 2 kök, 2 trappuppgånger, 4 toalleter, 6 sovrum, och massa extra rum som inte hade sängar.
Vet inte hur datorn min funkar så är inte helt säker på hur man vänder bilderna, men ja där ser ni lite av hur huset såg ut! Nere i källaren hade de 12 stycken gamla spelmaskiner från Alask från guldruschen. De funkade fortfarande så man kunde spela på dem.

Finns 1000 andra bloggar ni kan läsa om USA.

'

RSS 2.0