guess who
... trumviiiiirvel. Hollywood Undead!


omgSvar: Storlek S, varför bryr du dig om min klädstorlek?

shopping

Var och såg The Girl With The Dragon Tattoo idag med Flora, är förvånad att vi äns kom in då vi båda var underåriga. Sedan trasade vi iväg och käkade kina mat och kollade lite i förbifarten på lite olika reor.
Nyårsklänning, 10 dollar. Paljett hatt som jag kan ha på morgonen om jag inte orkar fixa håret, 7 dollar.

måste ha

Nästa gång jag får ett nytt bank kort, måste jag ha denna figur på kortet. Can't wait, kom lite snabbare tack ... år 2013! Klockan är förövrigt 00:30 och jag hostar ihjäl mig och kan inte sova. Hurra. I morgon ska jag kanse göra något med Flora och dagen efter det ska jag kanske med Ana J på fest, på söndag ska jag kanske till kyrkan om jag vaknar. Vår kyrka börjar 9 AM från och med nyår, urgh.

I've wasted wasting time

Jag håller på att bli sjuk, så jag har mest suttit hela dagen. Okej?

Molly Weasley: "I don't believe it! Oh, Ron, how wonderful! A prefect! That's everyone in the family!" George Weasley: "What are Fred and I, next door neighbours?"


Oh hi there

loowl, tycker jag ser ut som Molly Weasley. Ska iaf bleka det och färga igen i helgen så det borde vara någorlunda blont tills skolan börjar igen.

27 December

Jag har världens sämsta liv. Satt i 5 timmar och glodde på Americas Next Top Model. Älskar när alla dampar och skriker åt varandra. Sedan flyttade jag in i mitt rum och kollade facebook, lackade naglarna och åt M&M's. Story of my life. Har ingen speciell lust att göra något heller, snart drar skolan igång och då har jag ingen tid att bara göra ingenting. Dessutom är mitt hår jätte äckligt. Ska gå från Svart till Blondt. Har inte tvättat det på 2 dagar nu, i morgon sätter jag i en avfärgning. Sedan ska jag vänta några dagar och sätta i en blekning och sedan en blond färg. Måndag kommer jag ha pissgult hår i skolan men det gör inte så mycket. Är håret gult är man så gott som blond. Så då får håret mitt vila en veckan innan jag bleker/färgar det askblont beroende på hur gult det är. Usch mitt hår är så äckligt, hatar att ha smutsigt hår. :@

Zzz

Jag är alltför bortskämd, har vant mig med min dubbelsäng som jag är rätt säker på att är en Queen Size, alltså är den liiiite bredare än en normal dubbelsäng. Jaja, iallafall så kunde jag inte somna i den säng jag sovde i hos min vfarmor för det var en normal säng för en person. Flyttade jag benet liiiite åt sidan så halkade jag utanför madrassen. Svängde jag på mig lite i sömnen vaknade jag av att jag höll på att ramla ur sängen. Det var ett mysterium hur jag skulle sova i sängen. Sedan blev det för varmt eller för kallt så jag höll på att kasta filtar av och på och blä. Ska bli skönt att få sova i min egna säng i natt! Vet inte hur jag ska klara mig då jag åker hem igen! :(

Lol, på tal om sömn. Hur många sover på mage som mig? Vi kommer iaf få fett massa ryggproblem och rynkor i förtid. Hurra!

26 December

Kom för en stund sedan hem ifrån Logan. Idag har jag ätit de sista resterna av julmaten och varit en sväng till Logan's shopping center. Fick iaf med mig hem ett par yoga pants, 3 VS Pink body mist & en body lotion, en pullover och ett par tofflor, läppbalsam boll och en oversize t-shirt.
Om någon orkar bry sig såååå;
Tofflor orginal pris var 24.90 fick dem för 5 dollar.
T-shirt orginal pris var 19.90 fick den för 5 dollar.
Läppgrej orginal pris var 12.90 fick den för 2 dollar.
Tralalala, jag gillar rea drf jag köper så mycket här. Till er alla som åker nästa år, köp aldrig nåt för fullt pris på Aeropostale! Typ alltid rea där, typ 50 % av hela butiken, buy one get 2 free osv. Köp aldrig orginal pris för du sprarar in det en miljard gånger på rean. :3

ey

God Jul! Ska snabbt packa ner mina grejjor och så åker jag 2 nätter till Logan. Ska äta finsk julmat, inte titta på Kalle Ankas Jul och om jag har tur åka till en ostfabrik. Det borde finnas snö där så det är ju helt okej! 
Senast jag var på väg mot Logan, för några månader sedan! :)
Aja, men ha en riktigt bra Jul och så hörs vi på Måndag!!

dream america dream

Hade en fruktansvärd huvudvärk igår så jag tog natten redan runt 8, vaknade pigg och kry.  Stekte en omelett och slökollade Americas Next Top Model, men reklamerna gick mig på nerverna så jag lät tv:n spela in alla avsnitt så jag kan slökolla utan reklam en annan dag. Sedan gjorde jag ingenting, kom på att jag borde paketera in mina paket så jag gjorde det.
Bevis på att jag faktiskt gjorde det:
Mycket beröm till mig själv!
Sedan har mina YW ledare kommit med små julklappar åt mig under dagen. Känns jättekul att de kom ihåg mig! (:
och nu resten av kvällen ska jag käka M&M's, dricka diet coke och titta på Desperate Housewives via Netflix!

#likeaboss

Idag har jag inte gjort så mycket, jag höll koll på mina vsyskon på morgonen och vi försökte baka pepparkakor men det gick åt skogen. Sedan brände jag hälften så jag kastade ut dem, då ville lilltjejen gå ut och leka i snön. Så vi sprang runt en stund och kastade snö på katten. Sedan var jag och köpte julklappar, ni vet sista minuten som vanligt. Det sög så jag tog en sväng in via Forever21 och köpte en svart långärmad tröjja med en kanin på, för 10 dollar på rea. :)

Tror inte riktigt att någon blir så jättenöjd med mina julklappar, tappade den röda tråden så jag köpte dubbla klappar åt några så då ger jag x ett paket som egentligen var åt y. Så ja, det blev lite sisådär, köpte iaf en jättegullig griskalender åt min vfarmor&farfar. Hoppas de gillar den hihi.

SÅÅÅÅÅÅ ARG

Jag bor nära Ikea, 5 minuter ifrån. Så vill jag ha något åker jag och köper det. Lätt som en plätt liksom. Så jag tänkte ladda upp för julen och åka och köpa pepparkaks deg, delar till ett pepparkaks hus, glögg och julmust. De jävlarna har inte en endaste grej som jag ville ha. Så jag tänkte okej, vanliga pepparkakor måste de ha. NEJ DE HAR BARA CITRON PEPPARKAKOR!! VEMFAN ÄTER CITRON PEPPARKAKOR!!!? Fatta hur arg jag blev, jag skrev en riktigt otrevlig lapp på svenska åt dem innan jag åkte hem. Hoppas att någon på detdär dumma varuhuset kan svenska. Fast det tror jag inte. Hatar Ikea.
Iaf rörde jag ihop en egen pepparkaks deg då jag kom hem, så om jag har riktigt tur får jag pepparkakor till jul. Men det tvivlar jag på just nu. Amerikanska mått är så förvirrande! Lovar att jag hällde i för mycket av mjölet. Typ 1 liter för mycket.

Vad händer nu?

Så äntligen har du skickat iväg en anmälan till organisationen X. Vad händer sedan? I mitt fall så fick jag ett mejl av en representant som undrade när jag hade passligt att komma på intervju, jag fick några till papper att fylla i tills intervjun. Med frågor som " Varför vill jag åka? " och "Allergier?". Intervjun tog ca 30 minuter och vi gick igenom mina svar på frågorna och så kollade hon att jag kunde prata någorlunda okej Engelska. Inget att vara nervös över, okej?

Ungefär i samma skede ville min organisation ha papper över vad andra tyckte om mig, så jag fick hälsa på min gamla Engelska lärare från högstadiet och bad henne fylla i några goda ord om mig och min mognads nivå. 

Efter det tog det några veckor innan jag fick brev på posten om att jag var antagen. Jag fick fylla i lite mera papper och betala lite pengar. Sedan fick jag mitt lösenord till ISE's online ansökan. De flesta organisationer kommer att ge dig inloggnings grejs till en annan sida eller så får du hem en hög med papper att fylla i istället. Det här är det mest tidskrävande delen av hela processen och sätt mycket tid på den för det är det här din vfamilj kommer att se när de söker efter en utbytesstudent! Min ansökan var 21 sidor lång och allt det här fanns med:

Page [01] - Student's Information

Complete (info om dig, adress, födelsedag, vikt osv)

Page [02] - Brothers & Sisters

Complete (info om dina syskon)

Page [03] - Personal Data

Complete (mera info om dig)

Page [04] - Family Pictures

Complete (bilder av dig, din familj och kompisar)

Page [05] - Student's Letter

Complete (brev till vfamilj)

Page [06] - Parent's Letter

Complete (brev åt din vfamilj från dina föräldrar)

Page [07] - School Information

Complete (info om din nuvarande skola)

Page [08] - Transcript of Grades

Complete (dina betyg)

Page [09] - Language Evaluation

Complete (utvärdering av dina kunskaper i Engelska)

Page [10] - Social Skills

Complete (utvärdering av dina sociala talanger? lol)

Page [11] - Health Questionnaire

Complete (har du haft vattkoppor? osv)

Page [12] - Clinical Evaluation

Complete (friskintyg från läkare)

Page [13] - Immunization Record

Complete (vaccinations intyg)

Page [14] - Authorization to Treat a Minor

Complete (kontrakt)

Page [15] - Program Agreement

Complete (kontrakt)

Page [16] - Liability Release

Complete (kontrakt)

Page [17] - Travel Authorization

Complete (kontrakt)

Page [18] - Private School

Complete (ska du gå i en public eller privat highschool?)

Page [19] - Personal Interview & English Fluency Assessment

Complete (jag vet inte äns, tror din lärare fyller i det)

Page [20] - Regional Choice

Complete (delstats val?)

Page [21] - State Choice

Complete (delstats val?)


Du får 3 månader på dig att bli klar med din ansökan och sedan skickas den iväg till din organisation i hemlandet, de går igenom den och skickar tillbaka den om du glömt något. Annars skickas den iväg till USA där de går igenom den ännu en gång! Efter att du blivit godkänd blir du placerad i en region av landet. Jag fick placering i Rocky Mountains Region. Alltså letade de familj åt mig i Montana, Colorado, Wyoming, Utah och Idaho. Sedan vet jag inte riktigt hur det funkade, det kan hända att de gav mig till en rep i Utah direkt och aldrig letade i någon annan delstat. OM hon inte hade hittat någon familj hade jag hoppat till nästa delstat i regionen. Om det verkligen skulle skita sig och ingen vill ha mig så kommer de andra regionerna börja leta familj åt mig när de placerat alla sina studenter. Det hände iaf aldrig, jag fick placering 10 dagar efter att ISE godkände min ansökan. Det är ungefär samma system inom alla organisationer.

hollywood undead

Gör inte så mycket just nu, sitter och lyssnar på HU och spelar Bubble Spinner och Texas Hold Em på Facebook. Har kollat Desperate Housewives och ätit frukost. #peruspäivä

Världen enligt mig.

Efter några månader i USA är det här det jag lärt mig. Vad finns var? Var är det varmt? Var är det kallt? Ingen panik, jag har koll!!

BRB

DÖR AV LYCKA! KOLLA MIN FB!!!!!!!! WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH!

Pour me

Steg upp lite efter 10, åt lunch och kollade ett avsnitt av My Name is Earl. Pallar inte reklamen här, är allt för bortskämd och brukar spela in alla program jag vill se och zappar bara igenom reklampauserna. Orkar inte med reklampauser de är SÅÅÅÅÅ sjukt störande, de är kortare än där hemma men mycket oftare. Liksom var 5 minut köp bläbläbläblabbla.

fyi

Jag har har jullov, fick det redan i Fredags. Vet inte om jag skrev om det! :3

From the skylights on top of the world


Everywhere I go

Ursäkta mitt kassa bloggande på sistone, har varit hemma och sett Desperate Housewives. Älskar Netflix! Sedan var jag och sovde över hos Stephanie, hon bor i the Ghetto. Vi käkade pizza och såg på Pretty Little Liars. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om. Jag förstår iaf varför folk kallar mig rik och prep i skolan, för jag bor i Draper. Här behöver man inte vara orolig för att bli knivrånad. Suger lite att alla inte här vet hur bra de har det, "Always when I go jogging I bring my gun so I feel safe!"... Fattar inte det, sånt gör man verkligen inte där hemma!! Kulturkrock. Blev förvirrad så jag frågade varför och alla i min kyrkgrupp ba "Excuse her, she's from Finland." Fattar inte det, om jag stoppade ner en pistol i bh:n och sprang ut och joggade i Finland skulle folk antagligen ringa polisen om jag inte lyckas skjuta mig själv i foten först. 
Bild av jätte söta tamgotchis som har inget att göra med inlägget!! :D

Du vill åka som utbytesstudent?

En spontan idé du får och du börjar ta reda på mera info, google, utbytesstudent.se, bloggar, kataloger, hör med andra som åkt osv. Du kanske har ett syskon som åkt tidigare? Det är jättebra, för du behöver info innan du börjar ansöka. För du måste vara säker på att du faktiskt vill. Kommer du vilja åka nästa vecka? Om suget finns kvar efter några veckor och det känns rätt kan du hoppa vidare till nästa steg och börja tänka på det praktiska.
Prata med dina föräldrar! Mina tyckte det var en riktigt skit idé och skrek lite grann. Sedan efter några veckor gick det över och vi skickade in en anmälan. Point is, du kan inte bara säga: "Mamma jag vill åka till Brasilien i ett år! Kan du skriva under här så jag får åka?" För i 99% av fallen kommer det inte funka. 

När du har dina föräldrar med på planen så är det dags att tänka ut hur det kommer funka. När ska du åka? Efter 9:an? Efter 1:an? Efter 2:an? Är du för gammal att åka efter 2:an? Några land släpper inte in dig om du fyllt 18! Det finns båda för och nackdelar med alla. Åker du efter 9:an måste du söka in till gymnasiet under den tid du är borta så se till att du har koll på hur det funkar. Åker du under gymnasiet finns det stor risk att du kommer behöva gå om ett år då du kommer hem. Du måste ta reda på, prata med skolan och se om du kan läsa någon kurs på distans eller hur det kommer funka.

Några vet redan när de är 10 att de ska åka som utbytesstudent och andra kommer på det när de redan är halvvägs genom 2:an, och då är det bråttom om du ska hinna åka iväg!

Pengar. Har du råd? Kan du skaffa ett extra jobb? Kan du få ett stipendium? Är det dags att lägga undan 500:- i månaden? Det är betydligt dyrare att åka i år än det var då jag åkte, speciellt till USA. Eftersom att det är finanskris och blabla så är det svårare att hitta värdfamiljer, det är större koll på vfamiljerna. Det måste tas bilder av alla rum i husen och det ska kollas brottregister och sånt vilket gör att det kostar mera när man söker vfamiljer. Men om det verkligen är det här du vill stoppar inte pengar dig, för det finns alltid ett sätt!

Börja leta reda på en organisation, alla erbjuder olika saker. Står de för Visum, flygbiljetter, försäkring? Får du åka på ett förberedelse läger? Har de info tillfällen? Är de orimligt dyra? Måste din familj här hemma ta emot en utbytesstudent? Ta reda på all fakta! Jag åkte med Explorius för de var mest prisvärda och erbjöd mest för priset. Det är en riktig djungel, lita inte på att billigast är bäst. De dyra organisationerna har inga garantier de heller, så det är att lita på magkänslan. Varenda organisation har skräckhistorier och solskens historier det måste ni komma ihåg. Tänker inte peka ut någon organisation här för mitt kommentarsfält kommer explodera!

Var inte rädd för att gå på infomöten, intervjuer och beställa hem info papper från de olika organisationerna! Ring och fråga och se hur trevliga de är! Åk till deras kontor och se hur de bemöter dig. Se till att du känner dig trygg med din organisation!! :)

Orkar inte skriva mera, så jag delar upp allt det här i olika avsnitt! ;3

skit

Idag har varit en riktigt dålig dag. minjättebrakompisfösöktebegasjelvm0rd. Har suttit och pratat med Counselern, Polisen och rektorn hela morgonen. Vet inte vad jag ska säga.

I've got your picture.

De senaste två dagarna har det varit fullt upp. Har varit med Stephanie och Angel efter skolan och ätit kina mat och idag åt vi crown burger. Har varit till Walmart. Har ätit glass. Har gått i skolan. Midterms och stress över att få arbeten inlämnade. State test igår i Digital Media. Svimmade idag efter skolan, måste dricka mera. Pallar inte köpa 1 dollars smaksatt vatten och jag gillar inte vattenfontänerna. Har fått riktig bacill skräck sedan jag kom. Vägrar ta Hallway Pass då jag går ut ur klassrummet för de är jätte äckliga. Varje klass har desi medel och i Digital Media sprutar jag det över hela mitt tangent bord!
Min fortune cookie!

loowl


bra jag e som tog med min filt till skolan. Okej bra hej.

nananananana

Ska ta med mig ett par extra mjukisbyxor som jag kan dra på för att hålla värmen idag. Är jätte kallt i mina två first periods, som jag planerar att sova i.

lalala whatever lalala it doesn't matter

Idag var det A day, var inte alls peppad. Var och pratade med min US History lärare för jag vet inte. Han har tappat bort mina assignments och för jag var tvungen att göra Make up work. Makeup grejjen var dessutom due idag, så jag planerade att göra det under Engelskan. Men nej det hann jag inte, borde ha läst en bok till Engelskan som jag inte gjort. Så jag har 5 sidor Engelska läxa och gömde mig med Whitney i Bandroom och gjorde US History Makeup assignment då alla andra gick på morgonsamling. Cool tjej. Hela dagen sög rätt mycket. I morgon ska jag till the Mall med Stephanie och Angel(trorjag). EXCITED! Dessutom fattar jag inte amerikanare ibland, alltsåenmormontjejbaOMGtittapåmigjagkangrinda, typdansadirty.&jagbaheeehareyounotmormon??? -.-
&det snöade idag. Har inget spec annat att säga :))


And then I'm all like...

Har suttit i timmar och skickat roliga GIFS om vårt liv till Stephanie. This is when we blabla this is when blabla. Lol kommer väcka halva huset, haha. Sedan har jag camat med henne lite för mycket och pratat i telefon lite för mycket. I love that girl. Vi behöver en ny plan och Filippa du kommer få höra allt om det :)
Me when I see stupid sophomores in the hallway.
When I see a bigger sophomore than me.
But then I remeber I'm a Junior and I'm all like HECK YEEEAAAAH.
An then I'm all like...
And it goes on and on...

blurg

jag vill inte hem.

X_x

Jag då jag sitter brevid folk som dränker sig i parfym och rakvatten i bussen. EUW. Stupid Sophomores, herreje. En dag undrade A varför jag luktade konstigt, jo för killen i bussen använde allt för mycket och det stank och blä kunde inte andas.

kärlek


Tips till blivande utbytisar

Folk tycker det är såååå svårt att släppa taget blabla, ni kommer klara er jättebra. High School har så många olika cliques så att hitta kompisar är inte svårt om du inte är en/ett riktigt freak. Lovar. Hur ser ett freak ut då? Det är de konstiga människorna som försöker vara coola, även fast de inte vet vad cool är. Typ som killen som skulle vara cool och skolka genom att säga att han höll på att skita ner sig. Det är inte okej. Sånt säger man inte om man vill ha vänner, okej? Tror inte det är så accepterat där hemma heller att rusa ut ur klassen och skrika man skiter på sig så...
Men förvänta er inte att det kommer vara som i High School Musical. Eller ja, så är det kanske för Ulrika som råkar gå på skolan där HSM är filmad. Det är i Utah, närmare bestämt Murray, 15 min ifrån mig.

Blä

Jag känner mig som en riktigt dålig bloggare, jag ska skriva ett inlägg men kommer inte på något att skriva. En sak har jag märkt, jag tänker på Svenska. Jättemånga går runt och säger att de tänker på Engelska och blabla, men näpp jag tänker på Svenska fortfarande. Ibland i skolan blir jag förvirrad då alla pratar Engelska. Jag är så förvirrad. Jag är alltid förvirrad. Några i min Neighbourhood tänker hosta en svensk kille nästa år, så om det råkar vara du så kan ge dig insider tips på hur du överlever.

btw, för ett år sedan var jag på semester i NYC och Florida. Men bilden har jag inte fotat. :3

f you

Asså wtf, jag har fan excused abscense då kan man förfan inte ge mig F för daily parcipitation? HUHUUHUHUHUHUHUH. FÖR DET ÄR EXCUSED. Döööör omg. Idioter.

Sitter hemma och chillar

Med POTC, ftw. Ni som följt min blogg/känner mig vet att jag sett filmerna allt för många gånger. 29:onde gången nu. WOOOP WOOP.

Roy Royals

10 AM rullade vi norrut. Till Roy High School. Är så trött så dethär inlägget kommer inte vara så jätte sammanhängande, okej? Vi var framme runt 11.15, weigh in var 11.30. Matcherna började runt 1. Herregud skolan var STOOOOR. Varsity hade 8 matcher som pågick samtidigt, JV hade 4. Jag var med JV laget. Det var jätte råddigt och jag vet inte, domarna för min matta bara gick iväg och återvände aldrig. Så hela grejen låg 3 timmar efter och usch. Det var första gången jag höll score själv. Då min domare stack så fick jag ansvar över en annan matta där jag mötte en annan manager. Hon var trevlig, berättade om sin skola Preston. Det var en liten skola jämfört med Jordan sa hon, efter några minuter går all fakta in och jag liksom får OMG moment. "YOU'RE FROM IDAHO!!!" Anna och Jens går i den skolan. Så jag förklarade åt hon och några andra killar på wrestling laget vem det var och dom måste ni känna blablabla. Tillslut förstod de vem jag menade. Efter en jätte hemsk förklaring om Finland och Sverige och Explorius och New York. ÄÄÄÄ jag är bra.
Varsity värmer upp, JV var i den andra gymnastiksalen. Gillar JV bättre, såååååå mycket bättre stämning.
Ska försöka orka upp tills i morgon men usch. Blir 4 timmars sömn och känner redan huvudvärk på G. Bussen går 6.30 AM. Blurgh.

Copper hills&Hunter

Kom just hem wrestling tournament @Copper Hills. Är SÅ TRÖTT. Klockan är nästan 10. I morgon är det samma sak fast vid Hunter. Blir checked out redan 10 AM. Kommer hem runt  9 PM. Sedan går bussen på lördan 6.30 AM. Alltså... PALLA!!!

hääppYY

åååh, vad glad jag är. Stephanie kom till skolan idag, hon är typ aldrig där A - days. Hade både Engelska och Lunch med henne. Sedan på keramiken "gick jag på toa" och mötte henne och stalkade emo kid. LALALALA. Glad jag är. Sånthär gör min dag.

spread the love


Finland fyller år idag!


We don't wear that in America...

Cool story bro, men jag tänker använda mina vantar ändå.

blääh

Ska gå till bussen om en 10 minuter, gillar inte alls min t-shirt. Känner mig som världens fetaste amerikan. Eller så kanske det var det enorma julbordet jag åt igår. Dagens i-land problem ska jag byta till en annan tröjja? Ja vi hörs, om jag överlever denna kris.

Jag förtjänar en medalj

Har just hängt upp alla mina tröjjor i min garderob, har inte hänt på typ 2 månader. Woopwoop. Här är vår julgran btw.

wrestling meet

Igår gick bussen 6:00 AM från skolans parkering till Alta High. Alta är Jordans största rivaler någonsin så det var rätt stor press på vårt JV lag som vi hade med oss. (Varsity laget åkte till en annan turnering!) Vi delade upp oss och vi fick som ansvar Allstar laget, ett lag som består av många olika skolor. Vet inte alls hur det funkar men det var en kille från Brighton, en kille från Alta och resten var Jordan. 
Vill ni veta hur det gick emot Alta? Okej så... alla våra killar i Allstar laget förlorade förutom killen från Brighton. S det gick pinsamt dåligt, men vi hoppas att det gick bättre för vårat Varsity lag som var i en annan turnering mot Alta's Varsity lag. Båda Varsity lagen är undefeated!

turtle

amagad, drägg bild. Mötte en sköldpadda i skolan idag, den hette Odysseus. Det var ett sånt fint ögonblick så jag gjorde bilden till min nya profilbild på fejjan. De flesta amerikanska tonåringar har fula profilbilder av dem då de gör barnsliga saker/fula miner eller alternativt är på väg till en skoldans. Min bild passar perfekt.

amen

amen på den, i morn ska jag vara i skolan 6.00 AM. wrestling meet. shoot me.

hej


salmiak tuggummi.

Delade ut lite salmiak tuggummi åt några kompisar, ingen gillade det speciellt mycket. Mera som "ARE YOU TRYING TO KILL ME!?!?!?!". Ny strategi, jag gav ut tuggummi till folk jag inte gillade istället, stackars små sophomores. På bussen hem delade jag ut lite mera tuggummi och ingen gillade det speciellt mycket. Tänkte ta med godis i morgon. Tog med några salmiak pastiller till YW igår och de vuxna ledarna spottade ut dem, lol gissa om jag skrattade.

RSS 2.0