Confused

Nu har jag köpt en ny dator, är lite förvirrad eftersom att det är ett amerikanskt tangentbord men jag har ställt om det till svenska. Så om det står ; på knappen så om jag trycker på knappen blir det ett ö istället. Confusing , ja.

hey guys

Idag mår jag mindre bra, foten klarade inte av lax igår så jag har skuttat runt med lite is i skolan. Fick även en hiss nyckel så jag fick åka hissen, woopwoop. Känner mig så hemma i skolan nu, 97 % av folket vet inte om att det finns en ismaskin utan de går till the office och får typ 5 isbitar. Jag känner till de gömda koridorrerna bakom köket och vet exakt hur ismaskinen funkar och kan själv hämta typ 15 liter is om jag känner för det.

Following Someone With Questionable Gender To See Which Bathroom They Use

Så i morgon har jag timme med personen som vi inte är säkra på vad det är för kön. Finns många sådana här. Emokidsen drar Cleopatra style med eyelinern och håret är längre än mitt. SÄG WHAT? Det är väldigt förvirrande helt enkelt.

Skoooola

I: So uhm ... that person ... is it a guy or a girl?
S: To be honest I have no clue.
I: Go ask it's name.
*goes and asks*
S: So her name is Austin.
I: HER name? Austin is a guy name.
S: YEAH it looked like a girl when I got up close.
I&S ROFL

le fu


Bday

Dagen flöt på fint och jag lokaliserade alla mina klasser. I sista klassen frågar läraren plötsligt om jag är utbytesstudent. Ingen har någonsin plockat upp min accent så jag var lite förvånad men svarade att ja det är jag. "So we got Finland in front of Germany then!" Eh what tänker jag och vänder mig om och ser en ny flicka. Hon flög in från Tyskland förra veckan och stannar här hela vårterminen så nu är jag inte enda utbytisen @ Jordan. Men det kommer nog bli bra ändå, vi har 2 klasser tillsammans.

say hello to Mr Seal

Den lilla filuren vann jag igår, slösade alla mina pengar på att vinna honom. Ni vet en såna där klo maskin som plockar up saker med. SÅ VÄRT!

We were born for this

Igår var vi jättesnabbt till Jana och sa hejdå. Hon åker hem i morgon och jag kommer sakna henne jätte mycket. Jag träffade några av de andra utbytestudenterna i området men alla går såklart i Alta. Alta har typ 25 stycken och Jordan har bara mig. Vi åt lite taco chips innan jag kramade hejdå och grät. På vägen hem körde Whitney in i en bil. Men det blev inga skråmor så vi det var lugnt :)

lumos

HP Marathon, check! Jag klädde ut mig till Luna Lovegood eftersom vi båda är blondiner och vi inte kunde hitta en grön slips åt mig.

today

Ska sitta barnvakt en liten stund innan jag åker iväg till Whitney för ett 20 timmars HP Marathon. Ciao!

Lite om betygen här i USA

Min skola använder något som kallas Skyward, antar att det är något liknande till Wilma (?) Men man ser exakt vad man har för betyg HELA TIDEN vilket egentligen är rätt skönt. Så då betygen ges ut så är det ingen större chock vad man fått som det är där hemma. Varenda grej man gör räknas. Typ antecknar vi något är det värt 10 poäng, sedan checkar läraren av det och sätter in 10 poäng på Skyward. Om man har minst 93 % är det A, har man 90 % är det A- osv. I början var det otroligt jobbigt att behöva visa upp allt och lämna in allting men efter ett tag lär man sig vilka lärare som egentligen bryr sig. Några kommer aldrig läsa igenom vad du skriver och ger det 100% bara de ser att något är skrivet på pappret. Gymnastik är sjukt enkelt. Du behöver bara byta om och se till att då står hela lektionen, står du och sms:ar helt okej för du är ändå stående. Så även om jag skulle stå och sms:a varenda gång skulle jag få samma betyg som killen som springer efter varje boll och kan hoppa bakåtvolter osv.


End of quarter

ÄNTLIGEN är terminen över och på Måndag byter jag till mitt nya schema!
För er som missat är det:
A days; Webpage design, Ceramics 2, teamsports, US History
B days; Clothing 2, Foods, English, Travel & Tourism
För att göra det ännu mera förvirrande börjar Måndagen med B - day. Typ saywhat?

End of quarter

ÄNTLIGEN är terminen över och på Måndag byter jag till mitt nya schema!
För er som missat är det:
A days; Webpage design, Ceramics 2, teamsports, US History
B days; Clothing 2, Foods, English, Travel & Tourism
För att göra det ännu mera förvirrande börjar Måndagen med B - day. Typ saywhat?

I'm so smart.

ALBERT EINSTEIN'S RIDDLE

ARE YOU IN THE TOP 2% OF INTELLIGENT PEOPLE IN THE WORLD? SOLVE THE RIDDLE AND FIND OUT.

There are no tricks, just pure logic, so good luck and don't give up.

1. In a street there are five houses, painted five different colours.
2. In each house lives a person of different nationality
3. These five homeowners each drink a different kind of beverage, smoke different brand of cigar and keep a different pet.

THE QUESTION: WHO OWNS THE FISH?

HINTS

1. The Brit lives in a red house.
2. The Swede keeps dogs as pets.
3. The Dane drinks tea.
4. The Green house is next to, and on the left of the White house.
5. The owner of the Green house drinks coffee.
6. The person who smokes Pall Mall rears birds.
7. The owner of the Yellow house smokes Dunhill.
8. The man living in the centre house drinks milk.
9. The Norwegian lives in the first house.
10. The man who smokes Blends lives next to the one who keeps cats.
11. The man who keeps horses lives next to the man who smokes Dunhill.
12. The man who smokes Blue Master drinks beer.
13. The German smokes Prince.
14. The Norwegian lives next to the blue house.
15. The man who smokes Blends has a neighbour who drinks water.

JAG KLARADE JUST AV DEN. OMG JAG ÄR SÅ STOLT!!! Har funderat på det i 2 dar men ja hahaha :D

We are the kids from yesterday.

Skulle göra en helmassa då jag kom hem, men jag råkade somna. FML. Dör av denna US History homework.

skola

wihuu nu drar jag på halfday (: Älskar mitt halsband btw!

A day

Idag var nästsista A day för den här semestern. I morgon är det sista B day, i morgon är det dessutom halfday så jag slipper hem redan 12. Mys! :)

hejsan

Jag chillar med katten framför Gossip Girl. Eller nej nu ljög jag, det gjorde jag för några timmar sedan tills kattjäveln övergav mig. I morgon är det skola och jag är inte så peppad, det är min nästsista A day innan vi byter schema. Det är jag peppad på! Enda som är lite ledsamt är att jag inte kommer att se Faith eller Cathey längre! Vår vänskap kommer nu att bli några vinkningar i korridoren.

A work

So first Cuba was a Spannish colony, but Spain was all like Imma treat u guys like crap lolololol. So they were kind of like slaves. So America decided to help, cause we're just nice like that. So we give Cuba some guns so they can rebel. Then we put som military guys in Cuba just in case. Then we change our mind and send our new cool boat to Cuba to take our soldiers back home. But then out boat goes BOOM. Then we're all like FU SPAIN THAT WAS OUR BOAT!!! So we go to war, cause it was a damn nice boat.Sa jag att jag har A i den klassen? Det där var mitt svar på läxan för några dagar sedan...

ibland är jag allt för dum

Råkade äta soppa med kött i. Min mage tål inte kött längre, har varit vegetarian vääääldigt länge. Har spytt 2 gånger och mår såååååå himla dåligt. usch.

Slö

Måndag Ledig, Onsdag halfday, Fredag Ledig.

lolololol

dessutom hade vi en substitute busdriver. Han körde vilse. Å han ba "don't do this" och gjorde värsta genvägen över en parkering. Sedan visste han inte själv hur man skulle köra för att komma till vår skola eller var han skulle plocka upp folk så han stannade lite nu som då om han såg någon med en ryggsäck på trottoaren. Sedan tvärbromsade han och skrek brakecheck haha :D

hejsanhoppsan tralalalala

Idag fick jag ett diplom i Fashion Strategy från Utbildnings nånting nånting i Utah. För jag har grymma kunskaper inom ämnet. Var jag och 3 andra från Jordan som fick ett så det var lite kul.
Annars har jag inte gjort något alls idag, mest vandrat runt i skolan. Första och Andra lektionen brydde sig inte läraren sig ett skit och hela klassen bara gick ut genom dörren. Liksom okej, då gör jag det med. Jag gick och hängde på en gymnastik lektion och spelade kickball men det sög så jag gick och köpte kaffe och vandrade runt och skapade nya vänskaper med folk som skolkade. Sedan fick jag gå och socialisera med mina A lunch buddies för jag var klar. Sedan åkte jag och Carlie till Tacobell för B lunch. P Fashion Strategy frågade jag läraren om jag fick gå och se om Stephanie kommit till skolan. Det tyckte hon var en bra idé. Sedan fick jag gå och dricka 4 gånger och sedan sa hon att jag bara fick gå. Liksom okej hejdå. Slö dag.

Dessutom såg jag Chase varenda jäkla gång jag gick ut ur klassen. Liksom telepati eller nåt. lol.

Just nu är det mycket på G.

Final exam i US History is going down, likaså är en hög med skit till Engelska. En klädkollektion ska designas tills Fredag. En film ska vara gjord tills Tisdag. Det är riktigt mycket stress på alla i skolan just nu och jag tänker skylla på det. Jag och Stephanie måste skriva en lååååång uppsats om hur romantiken påverkade kulturen. Hallelujah. Puss ciao skyller på det med min kassa uppdatering!

slitigt

Försöker få min engelska läxa gjord, sedan ska jag kolla på min US History final exam grejs. loljagtoghemprovet. Vi blev inte klara sist så vi fortsätter i morn hihi. Jag tar provet med en bok, men lol frågorna är cp. Kommer inte i ordning och dampar på att behöva vända fram och tillbaka en miljard gånger.

Skola

Hejsan hoppsan. Jag ska till skolan nu, är en B day. Woho!

I got your picture, I'm coming with you.

Hey guys! Long time no see känns det som. Iaf var vi och väckte stackars Destiny i morse, åt pannkakor och sedan åkte jag till skolan. Dumpade av en gris hos keramik läraren. (En gris gjord i lera lol) Sedan fortsatte jag dagen med att platta håret 1st period med Stephanie. Second Period fick vi sitta och se på när en annnan klass spelade vboll. Tråkigt, ja. Sedan började vi filma i Digital Media och vi hade en Sub i Fashion Strategy vilket sög. Sedan chillade jag med S och A efter skolan och kom nyss hem. Ska göra US History Homework och typ sova.

California here we come, right back where we started from

Sa jag att jag var blond igen? Aja, det är jag iaf. Ska fortsätta sminka mig måste gå ut om en halvtimme. Way to early. URGH.

California here we come, right back where we started from

Sa jag att jag var blond igen? Aja, det är jag iaf. Ska fortsätta sminka mig måste gå ut om en halvtimme. Way to early. URGH.

dör omg

hur tidigt är det inte? urgh.

blurgh

Fick reda på att vi ska överraska Destiny. Med frukost. Klockan 5 på morgonen. Vad är det för fel på folk? Seriööööööööst. omg. Ska gå och sova nu iaf och vara en bra kompis osv. Shitdude, vem kommer på sånthär???

And if your heart stops beating I'll be here wondering,Did you get what you deserve?

Urgh. Har varit ganska slapp i skolan den sista tiden 4th och 8th period. (läs nu går jag på toa och återvänder inte) Så har fett mycket att göra. Fick dra hem min gris skulptur den var due idag men läraren sa att om jag har den klar Måndag 07.00 AM så tar hon emot den ändå. Sedan ska jag designa en hel jäkla klädkollektion till Fashion Strategy. Måsta ha ritat upp allt tills Fredag. Kill me now. Sedan har jag massor med tv tittande att ta igen och så ska jag städa rummet och organisera min garderob. Hittar inga kläder på morgonen för de ligger överallt.
typ den renaste delen av mitt rum hahaha, har en stor klädhög mitt i rummet av grejjor jag inte ville ta på mig i morse. Aja men nu ska jag gå och sova är sååååå trött!!

Alltså lol

Berättade glatt åt Mrs Housley att jag skulle vara i hennes Clothing 2 klass nästa semester. Hon ger mig värsta blicken och frågar sedan väääldigt misstänksamt "...Can you sow?". Egentligen borde jag ta Clothing 1 men det fixade min counselor ur vägen eftersom jag haft syslöjd i 6 år i skolan där hemma. Var sämst i klassen och tror det mest avancerat jag sytt är ett par pyjamas byxor.

Next Semester

A Days: Web page design, Ceramics 2, Team Sports, US History.
B Days: Clothing 2, Foods 1, English, Travel & Toursim.

fyi

Stephanie tyckte vi borde filma korta filmsnuttar om hur saker funkar i highschool hahhaa lol. Ska se om det blir till något, "everything for your blogg!!" som hon sa.

tomorrow

Då har jag tid till counselourn, om allt går som planerat kommer det bli lite mera lera och datorer när schemat byts. Mindre hus och trä. fyi var jag och såg på en basketmatch idag åså glömd kyrkan mig där å for hem!

glada dansgänget


hey soul sister

Ska dra till bussen nu, typ kill me now. Min kompis som jag hänger med på morgonen är i Florida så jag är ensam i en timme. Inte kul. Ska gå jätte sakta till 7-11 och köpa kaffe sedan gå extremt sakta tillbaka till skolan och hoppas jag dödat en timme i processen. Antagligen inte då 7-11 ligger på samma kvarter som skolan. ._.

water fountain

Finns inga waterfountains där hemma så vi försökte ta en bild för att demonstrera hur de ser ut och fungerar. Sedan blev flera personer dryga då de inte fick dricka så det blev bara denhär bilden! :c

hej å hå

Idag var det egentligen national holiday men det sket mitt skoldistrikt i och tvingade oss till skolan ändå. Jag och Stephanie var hurtiga som bara den och försökte ta bilder av oss själva då vi gick fort i korridoren. Försökte göra en duckface min men det blev inte precis så jätte fint. :(

min vääägg


2012

¨
Wääääh, nu är det 2012! Igår vad det tänkt att jag skulle med Ana och Flora till en av deras kompisars nyårs fest. Men sedan kunde inte Flora åka och jag och Ana kände inte människan så vi åkte inte då heller. Istället åkte vi till ett High School Party, de krävde HS id för att man skulle bli insläpt vid dörren. Jag hade inte sett mitt id sedan Homecoming men av någon jätte bra anledning hade jag sparat det i plånboken så då kunde vi åka ändå! Woho. Vid midnatt släppte de ner ballonger och pengar.  DET var galet, typ 100 ungdomar som alla rusar efter några dollar som faller från taket. Jag hoppade rakt in i högen och rev i folk, lol jag är agressiv. Iaf fick jag 3 dollar och blev nästan ihjältrampad. Jag var super nöjd! De flesta fick typ inget. Sedan åkte vi på drive through till något taco grejs. (Finns typ 100 olika! Taco bell, dell Taco, osv) Sedan sovde jag över hos Ana och kom ganska just hem. Glatt nytt år guys!!

glatt nytt år


RSS 2.0