Pumped up Kicks - get betyder find skor på svenska.

På Torsdag investerade jag i en hatt, en fin hatt. En hatt som det fina baseball laget Angels har på sig då de är ute på plan. På Fredag investerade jag i en fin t-shirt. Finnsingetfintattsägaomdenbydaway. Sedan på Fredag var jag bjuden till Mylas birthday sleepover, vi var ute och åt på kvällen och ja. Nästa dag åkte jag med Myla och Helen och såg Hunger Games för fjärde gången, tredje gången IMAX. Till det hade vi varsinn XL drink och XL popcorn.  Med gratis refill, är ganska skrämmande hur mycket diet coke jag häller i mig varje dag. Köper en 6 ml flaska varje dag jag kommer till skolan, för en dollar. Sedan brukar jag alltid beställa en om vi äter lunch ute osv. Dricker lätt upp 1,5 liter på en timme. För så stor är en XL drink. Blah, kommer vara jobbigt när jag kommer hem. Chips är jätte dyrt här, 4.50 $ för en normal stor påse. Gah.

Tips till blivande utbytesstudenter.

Se till att ni har pengar, för mat är dyrt. Har spenderat 103 dollar på mat denna månad. Blä.

folk undrar vad jag gör.

Sanningen är att jag umgås med en tysk som äter upp mina hjärnceller. Eller nej, hon äter godis hon hittar på marken. Sånt gör man in Tyskland. Sånt gör man inte i Finland. Gissa vilket land som har bättre rykte nu? Finland. Vi är ju reprsentanter för vårat land. tss.
Eller vänta lite. Tror vi ser lika dumma ut nu.

Bring the hate

För jag har blivit en aktivist, ser ni min aktivist hatt? Den använder jag bara då jag bekämpar dåliga grejjer. osv.

huvudvärk hej

Idag var vi till en national park, det var jättefint. Hade gärnat skrivit mer och laddat upp bilder men jag tror jag håller på att få migrän just nu. Annars har jag bara cp huvudvärk. notera att jag uppdaterar varje dag!!

seventeen forever

Tycker jag förtjänar ett pris för denna underbara uppdatering. Egentligen tänkte jag inte uppdatera alls eftersom att jag inte är hemma längre.
Istället har jag suttit i bilen hela sträckan som är markerad på kartan ovan. En sånadär mysig bilresa på 5 timmar. Med 3 pauser funkade det fint. Okej, mitt fina wifi som jag stjäl av grannen blev plötsligt väldigt segt så jag skriver mera senare.

-


guldmedalj till mig

Innan ni får panik, jag åker ingenstans ännu. Men ni vet då man ligger i sängen och ska sova? Och sedan slår tanken dig hurfan ska du få hem allting? Så jag hoppade upp och kastade ner så mycket jag kunde i min resväska. Kvar lämnade ungefär 2 tredjedelar av min garderob. Min plan är att investera i en till resväska och försöka klämma in massor i handbaggaget och sånadär ... vacum påsar.
SER NI? Typ halva garderoben är tom. Imorgon tror jag att jag ska försöka väga min väska, inte så bra om den väger 50 kg liksom. Önskande att jag visste vilken airline jag flyger med eftersom att några tillåter 2 stycken handbagage. Sedan är det bara att smuggla på den andra väskan i New Ark. hehe.

boardwalk blowups

Idag bestämde jag mig för att åka ut och springa lite. Eller nej, det tog mig runt 5 timmar att få fram inspirationen, men sedan letade jag reda på min ipod och gjorde det. För att vara ärlig är det andra gången på 8 månader jag är ute och springer frivilligt, så jag har 0 noll koll på hur det funkar att springa i område där jag bor. Det finns en fin motions stig grej brevid huset så jag tänkte springa där. Men det var en fin betong grej uppsatt med meddelandet "Trail Closed due to high floodwater", men jag är en sådan rebell så jag hoppade över betong grejen, balanserade på några stenar och sedan var det hur torrt som helst. Antagligen var jag den enda som vågade hoppa över betong grejen för jag såg inte en endaste person under tiden jag var ute och sprang. Fast de kanske inte var ute och sprang i regnet. Eller i den grymma vinden. Eller för det var kallt idag.
helt OT. Jag är jätte sugen på Applebee's, här ovanför ser ni maten jag och Eva åt senast vi var där. En Appetizer och sedan fick vi varsin pasta grej som huudrätt. Summan av det hela var 20 dollar, så 10 dollar per person. Rätt bra pris jämfört med hemma.

-


RSS 2.0