blogpaus

Hela USA grejen gör jag ju för min skull, så jag bryr mig inte om vad alla andra tycker. Who cares liksom, ni ska ju alla till olika familjer, i olika skolor! Det är omöjligt att säga vad som är rätt och fel. Så jag tänker ta avstånd. Känns bara onödigt att hålla debatt om sånt jämt och ständigt? Karma is a bitch, tänk på det då ni äter skollunch ensam dag efter dag.


Jag har ett släktkalas, en begravning, två veckor skola, ett ambassad besök samt en liten visit till huvudstaden framför mig under de 3 veckor som kommer. Sedan får vi se hur det blir, men just nu orkar jag inte skriva här för att alla ska vara nöjda.

Kommentarer
Postat av: Elsa

Hej, jag ska också till USA i höst! Till South Carolina:)

Vill du länka varandra?

2011-06-26 @ 19:04:41
URL: http://elsakarin.blogg.se/
Postat av: amanda utbytesstudent USA

sv; Eftersom jag är så otroligt seg på att svara så svarar jag på båda dina kommentarer. Tack, jag tycker verkligen också att jag borde få familj snart! :( Satsa på Stockholm, bästa staden lätt! Tänker välja om till Sthlm nästa vår så jag säger att jag redan sökt gymnasium i Sthlm haha. Eller, om jag fixar boende då, det är svindyrt.

2011-06-27 @ 14:37:36
URL: http://amandakingen.blogg.se/
Postat av: EMMAS

sv: hehe japp :D

2011-06-28 @ 20:01:08
URL: http://perssoneemma.blogg.se/
Postat av: Irene

40 grader e härligt <3 Om man ligger vi stranden heile dajin så man kan ga o siem når man vill je he he härligt iallafall . & om man dräcker tillräckligt. Man ska dreck 4 liter vatten + allt anna man dräcker (coola, spriter ,juice o.s.v) o ja drackl typ bära 1 fast ja fick it värmeslag (:

2011-06-28 @ 21:15:58
URL: http://irresfoton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0